Ahmet Ensar
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
fiyat iyimiş taksitli satın alımda geçerli mi ki
1000TL iade "veya" 30 euro kod yani sadece 1000TL nakit iadesi alıyorsunuz. Fakat alttaki fotoğraf ne onu anlamadım.Nakit iade kampanyası açmışlar şuan kulalnıyorum kulaklık 5k fiyata göre güzel bir kulaklık dışarıda kullanırken boynu rahatsız etmiyor merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
![]()
ASUS ROG Pelta Aura Sync RGB PS5 Uyumlu Siyah Kablosuz Gaming Kulaklık
www.gaming.gen.tr
eklediğim fotoğrafa bakın lütfen asus türkiye hesabına girip bakabilirsiniz.Yanlış başlık bilmediğiniz ürüne konu açmayın. 1000TL iade "veya" 30 euro kod yani sadece 1000TL nakit iadesi alıyorsunuz.
bende aynı şekilde arada kaldım burada bir tutarsızlık var gibi1000TL iade "veya" 30 euro kod yani sadece 1000TL nakit iadesi alıyorsunuz. Fakat alttaki fotoğraf ne onu anlamadım.
Gigabyte aylar geçmesine rağmen vermemişti hocam Asusun da ben çok farklı olduğunu sanmıyorum.direk 4800 olsa alırdım ama nova 7 6000 olmuşken bilmiyorum vermezler falan uğraşılırmı bilmiyorum
3 ay para iadesini almak için sürünüyorsunkral cahilligimi mazur gor nakit iade kampanyası ne oluyo tam olarak
nova 7 sipariş verdim böyle olsa alırıdmdoğrudan 2k indirseler ya 2k fazla çekip 2k geri göndermenin mantığı ne
Hocam asus 1 2 sene önce yine bu tarz bi kampanya yapmıştı fakat birini vermişti. Değiştiler mi bilmiyorumeklediğim fotoğrafa bakın lütfen asus türkiye hesabına girip bakabilirsiniz.
gördüm ve paylaştım Konu hakkında dönüş bekliyorum satıcıdan
Önceden yaptıklarında maks 2 3 haftada vermişlerdi bana3 ay para iadesini almak için sürünüyorsun
promotion.asus.com