Valorant oynayacak sistem olacak bilgisayar a kabloyla internet çekerimcoc için tabi yeter o internet valorant cs apex lol gibi bir oyuna gir bakayım teleport ola ola oynarsın
Reis neredeyse aynı fiyata 1000 mbps süperonline var iken sırf maç izlemek için 35 mbps digitürk aldılar. Üstelik şimdiki türkneti de iptal ettiler :dOlayı baştan sona aciklasana
üstelik ben kendim süperonlinea geçeyim siz onu kullanın dediğimde de karşı çıkıyorlarReis neredeyse aynı fiyata 1000 mbps süperonline var iken sırf maç izlemek için 35 mbps digitürk aldılar. Üstelik şimdiki türkneti de iptal ettiler :d
Lisedeyken fatih ağına bağlanan arın İnterneti clash royale turnuvalarında az kesmedik onunla ne kudururlardı ama birde korunma uygulaması da vardı. Android 4.4 ve 5 için kullanıyorduk sanırım o sıralar baya eski sonraki yıllar ara sıra pc uygulamasını denedim ama bi halta yaramayan dandirik bişey kullanmayı bile çözemedim bi türlünetcut vardı bi ara internet hızı ayarlama , kesme vs yapabiliyordun hala kullanılıyorsa onu araştır
Reis haklılar aslında bir noktada adam 2 modemin parasını ödemez bencede hata yapmışlar bence 1000 mbps varken 35 mbps seçmemeleriReis neredeyse aynı fiyata 1000 mbps süperonline var iken sırf maç izlemek için 35 mbps digitürk aldılar. Üstelik şimdiki türkneti de iptal ettiler :d
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
üstelik ben kendim süperonlinea geçeyim siz onu kullanın dediğimde de karşı çıkıyorlar
ben ödeyecektim kanka parayıReis haklılar aslında bir noktada adam 2 modemin parasını ödemez bencede hata yapmışlar bence 1000 mbps varken 35 mbps seçmemeleri
iletim gücü olayı iyiymiş üstad bunu kaça kadar çekmek iyi olur birde 2.4 ghz 5 ghz olayını anlamadım biri kablolu olan diğerleri normal cihazlar mıEğer sen kablo ile bağlantı sağlıyorsan seni etkilemez iletim gücünü azalt
Alıntıyı görüntüle
neyi açıklayacak online oyunda ping sorunu yaşıyor wifiye giden iletimi kısıtlamak istiyor keserse dövecekler kesmeden çaktırmadan kısacak işte![]()
Düz matematik hesabı yapacaksın 35'lik internetin varsa %100'de iken tüm neti herkese paylaştırır eğer sen kablo ile bağlıysan %50'ye yada %40'a çekmen demek 17.5 mbit vermen demek bu durumda 17.5 mbit / cihaz sayısı = kullanacakları mbiti verir mbit olarak 4 mbit altına inmezse cihaz başına saniye 1 mb çekecekleri için yeterben ödeyecektim kanka parayı
iletim gücü olayı iyiymiş üstad bunu kaça kadar çekmek iyi olur
%30 a çeksem sürünürler yaniDüz matematik hesabı yapacaksın 35'lik internetin varsa %100'de iken tüm neti herkese paylaştırır eğer sen kablo ile bağlıysan %50'ye yada %40'a çekmen demek 17.5 mbit vermen demek bu durumda 17.5 mbit / cihaz sayısı = kullanacakları mbiti verir mbit olarak 4 mbit altına inmezse cihaz başına saniye 1 mb çekecekleri için yeter
Yani max %40 yapmanı öneririm çok kesme 35 mbit olduğundan daha yüksek olsa %30da işini görürdü saçmalamış aile üyelerin%30 a çeksem sürünürler yani
gerek kalmadı hocam iletim gücü kısma olayını yapacağımHocam eğer başkalarının internette surf yapması senin pingini olumsuz etkiliyorsa Bufferbloat sorunun olabilir. Waveform Bufferbloat testi yapıp sonucu iletebilir misin? Eğer problem oysa hız sınırlamaya gerek yok SQM ile çözebilirsin.
hocam 2.4 ghz 5 ghz diyor onlar ne oluyorYani max %40 yapmanı öneririm çok kesme 35 mbit olduğundan daha yüksek olsa %30da işini görürdü saçmalamış aile üyelerin
Bufferbloat sorununu siz yine bi araştırın. İletim gücünü kıssan bile bufferbloat olacaktır.gerek kalmadı hocam iletim gücü kısma olayını yapacağım
hocam 2.4 ghz 5 ghz diyor onlar ne oluyor
döverler