🔥İndirim Attack Shark X3 Pro Superlıght 4000/8000 1769 TL

alper2669

80+
Reaksiyon skoru
156
  • PixArt PAW3395: Piyasadaki en iyi sensörlerden biriyle geliyor. Sapma payı (motion sync) oldukça düşük ve tepkisellik çok yüksek
  • 8000Hz Desteği: Kablolu kullanımda 8000Hz, kablosuzda (uygun dongle ile) 4000Hz seviyelerine çıkabiliyor. Bu, milisaniyelerle yarışan CS2 veya Valorant gibi oyunlarda rakiplerinize karşı mikro bir avantaj sağlar.
SATICI TAKİP ET 50TL KUPON VERİYOR !

Son düzenleme:
  • PixArt PAW3395: Piyasadaki en iyi sensörlerden biriyle geliyor. Sapma payı (motion sync) oldukça düşük ve tepkisellik çok yüksek.
  • NORDIC MCU: Pro modelini standart modelden ayıran en büyük fark içerisindeki işlemcidir (MCU). Genellikle Nordic işlemci kullanılır, bu da bağlantı kararlılığını artırır ve yüksek Hz değerlerine çıkılmasına olanak tanır.
  • 8000Hz Desteği: Kablolu kullanımda 8000Hz, kablosuzda (uygun dongle ile) 4000Hz seviyelerine çıkabiliyor. Bu, milisaniyelerle yarışan CS2 veya Valorant gibi oyunlarda rakiplerinize karşı mikro bir avantaj sağlar.

1769 yazmışsın 1353 tl den satışta
Düzenleme Pardon superlight yazdığını görmemişim

Yorumlar güven vermedi

Bir iki aydır fare alamadım bu yüzden. Durduk yere böyle indirime girmesi de şüpheli geldi
sen alma diye yapıyorlar gelme oyuna :))) arkadaşlar mouse indirime girmiş diye paylaştım araştırıp bakıp alabilirsiniz.

• PixArt PAW3395: Piyasadaki en iyi sensörlerden biriyle geliyor. Sapma payı (motion sync) oldukça düşük ve tepkisellik çok yüksek.
  • NORDIC MCU: Pro modelini standart modelden ayıran en büyük fark içerisindeki işlemcidir (MCU). Genellikle Nordic işlemci kullanılır, bu da bağlantı kararlılığını artırır ve yüksek Hz değerlerine çıkılmasına olanak tanır.

arkadaş cs yazmış diğer fareler gibi sinirlenince masaya vurmayın yoksa rekabetçide rekabetsiz kalabilirsiniz hafif yapıcam diye aşırı dayanıksız yapıyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir iki aydır fare alamadım bu yüzden. Durduk yere böyle indirime girmesi de şüpheli geldi
dış minnahlar yine peşimizde

Özellikten kastın donanımsa eğer 3395 sensör ve Beken Mcu kullanıyor. 1000 ve 2000 hz de gayet yeterli ve sorunsuz çalışıyor.
X3 pro dan iyi olan özelliği varmı peki ?

arkadaş cs yazmış diğer fareler gibi sinirlenince masaya vurmayın yoksa rekabetçide rekabetsiz kalabilirsiniz hafif yapıcam diye aşırı dayanıksız yapıyorlar

dış minnahlar yine peşimizde
Ben almıyayım o zaman 2 günde elimde kalır ;)

Geri