Çözüldü✓ TOPLADIĞIM SİSTEMİN PİYASA FİYATI NEDİR VE NE KADARA SATMALIYIM?

Zerkavizs

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
162
Öncelikle Selamun Aleyküm. Elimde 2 yıl önce kendi topladığım temiz bir sistem var ve ilana koymak istiyorum. Bir iilan hazırladım ama satışa koymadan fikrinizi almak ve fiyat konusunda bilgi edinmek istiyorum o yüzden ilan fiyat ve açıklamasını buraya birebir bırakacağım. Fiyat konusunda yardımcı olun lütfen.

İLAN FİYATI: 50.000TL
İLAN AÇIKLAMASI:

MONİTÖR: AOC 24G4X 23.8" 0.5 MS FULL HD PIVOT IPS 180 HZ

KASA: DARK GUARDIAN PRO FULL CAM YAN VE MESH ÖN PANEL + ARGB LED KONTROL KUMANDASI

EKRAN KARTI: AMD RADEON POWERCOLOR RED DEVİL RX6800 XT 16GB

İŞLEMCİ + SOĞUTUCU: AMD RYZEN 5 7500F 3.7GHZ DDR5 / THERMALRİGHT BURST ASSASİN 120

RAM: PATRIOT VIPER ELITE 5 RGB TUF 32 GB (2X16) 6600 MHZ CL34 DDR5 RAM

ANAKART: MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI DDR5

POWER SUPPLY: HIGH POWER PERFORMANCE 80+GOLD GD 800 WT

SSD DAHUA C970 PCI-EXPRESS 4.0.1 1TB M.2 SSD

SİSTEMİ 2 YIL ÖNCE TOPLADIM. BAŞTA OYUN YAPMAK İÇİN KULLANDIM FAKAT UZUN SÜRMEDİ. OYUN OYNAMAK İÇİN İSE YÜKSEK GB DEPOLAMA GEREKTİREN OYUNLARI YÜKLEMEK İNTERNETİ YAVAŞLATTIĞINDAN PEK OYUN YÜKLEYİP OYNAMADIM, YANİ PEK KULLANILMADI. EKRAN KARTI DIŞINDA HER BİLEŞENİN KUTU VE FATURASI DURUYOR. KULE TİPİ SOĞUTUCUNUN FANI BİRAZ CIZIRTILI SESLİ 500TL FİYATLA YENİ FAN ALABİLİRSİNİZ YANİ BOZUK OLAN ÖNEMLİ BİR BİLEŞEN YOK. ALANA HAYIRLI OLSUN."

Evet ilan bileşenler ve tüm detaylar burada yazıyor. Bu yazanlara göre fiyat iyi midir yoksa fiyatı artırmalı yada indirmeli miyim?

50K ideal. 1 2 lira pazarlık yapılır satarken.

Öncelikle Selamun Aleyküm. Elimde 2 yıl önce kendi topladığım temiz bir sistem var ve ilana koymak istiyorum. Bir iilan hazırladım ama satışa koymadan fikrinizi almak ve fiyat konusunda bilgi edinmek istiyorum o yüzden ilan fiyat ve açıklamasını buraya birebir bırakacağım. Fiyat konusunda yardımcı olun lütfen.

İLAN FİYATI: 50.000TL
İLAN AÇIKLAMASI:
"MONİTÖR: AOC 24G4X 23.8" 0.5 MS FULL HD PIVOT IPS 180 HZ

EKRAN KARTI: AMD RADEON POWERCOLOR RED DEVİL RX6800 XT 16GB

İŞLEMCİ + SOĞUTUCU: AMD RYZEN 5 7500F 3.7GHZ DDR5 / THERMALRİGHT BURST ASSASİN 120

RAM: PATRIOT VIPER ELITE 5 RGB TUF 32 GB (2X16) 6600 MHZ CL34 DDR5 RAM

ANAKART: MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI DDR5

POWER SUPPLY: HIGH POWER PERFORMANCE 80+GOLD GD 800 WT

SSD DAHUA C970 PCI-EXPRESS 4.0.1 1TB M.2 SSD

SİSTEMİ 2 YIL ÖNCE TOPLADIM. BAŞTA OYUN YAPMAK İÇİN KULLANDIM FAKAT UZUN SÜRMEDİ. OYUN OYNAMAK İÇİN İSE YÜKSEK GB DEPOLAMA GEREKTİREN OYUNLARI YÜKLEMEK İNTERNETİ YAVAŞLATTIĞINDAN PEK OYUN YÜKLEYİP OYNAMADIM, YANİ PEK KULLANILMADI. EKRAN KARTI DIŞINDA HER BİLEŞENİN KUTU VE FATURASI DURUYOR. KULE TİPİ SOĞUTUCUNUN FANI BİRAZ CIZIRTILI SESLİ 500TL FİYATLA YENİ FAN ALABİLİRSİNİZ YANİ BOZUK OLAN ÖNEMLİ BİR BİLEŞEN YOK. ALANA HAYIRLI OLSUN."
işlemci + soğutucu 5 desek ekran kartı 10, monitör 3, anakart 5, psu 3, ssd 5, ramler 15 desek kasası ıvır zıvırı 50 civarı yapar sizin yazdığınız gibi hızlı satılsın derseniz 50 yazar 45 lere kadar düşersiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,645
Üyeler
193,459
Son üye
escserdar
Geri