BangBrang 80+ Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 110 Reaksiyon skoru 6 3 Mayıs 2026 #1 Yurt dışında banka hesabı açmam gerekiyor ama Wise gibi uygulamalar yurt dışında yaşadığımıza dair belgeli kanıt istiyorlar başka bir alternatif bilen varmı acaba
Yurt dışında banka hesabı açmam gerekiyor ama Wise gibi uygulamalar yurt dışında yaşadığımıza dair belgeli kanıt istiyorlar başka bir alternatif bilen varmı acaba
D Dionysos116 80+ Katılım 10 Nisan 2026 Mesajlar 17 Reaksiyon skoru 1 3 Mayıs 2026 #2 zen diye yurtdışı tabanlı var ben onu kullanıyordum
BangBrang 80+ Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 110 Reaksiyon skoru 6 3 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Dionysos116 yazmış: zen diye yurtdışı tabanlı var ben onu kullanıyordum Devamı için tıklayın... hala çalışıyormu birde pasaport falan istiyormu bende pasaport yok çünkü
Dionysos116 yazmış: zen diye yurtdışı tabanlı var ben onu kullanıyordum Devamı için tıklayın... hala çalışıyormu birde pasaport falan istiyormu bende pasaport yok çünkü
D Dionysos116 80+ Katılım 10 Nisan 2026 Mesajlar 17 Reaksiyon skoru 1 14 Mayıs 2026 #4 BangBrang yazmış: hala çalışıyormu birde pasaport falan istiyormu bende pasaport yok çünkü Devamı için tıklayın... çalışıyor pasaport istemiyor ama vpn ile kayıt olman gerekiyor
BangBrang yazmış: hala çalışıyormu birde pasaport falan istiyormu bende pasaport yok çünkü Devamı için tıklayın... çalışıyor pasaport istemiyor ama vpn ile kayıt olman gerekiyor
K kaplan1 Cezalı 80+ Katılım 7 Mayıs 2026 Mesajlar 13 Reaksiyon skoru 2 22 Mayıs 2026 #5 Güvenilir mi peki Hocam bilgi verebilir misiniz lütfen Dionysos116 yazmış: zen diye yurtdışı tabanlı var ben onu kullanıyordum Devamı için tıklayın...
Güvenilir mi peki Hocam bilgi verebilir misiniz lütfen Dionysos116 yazmış: zen diye yurtdışı tabanlı var ben onu kullanıyordum Devamı için tıklayın...