Asus Tuf Gaming f15 ram önerisi

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar Asus TUF Gaming F15 ‎FX506HEB-HN148 Laptop marka laptopum var orijinalinde 8gb ram takılı 8gb daha eklemek istiyorum oyun performansını arttırmak için öneriniz var mı hangi ramı almalıyım ucuzlar var piyasada daha pahalılar var yardımcı olursanız sevinirim.

ikinci elden ucuz bulup al daha iyi olur. ben öyle yapmıştım.

ikinci elden ucuz bulup al daha iyi olur. ben öyle yapmıştım.
pek anlamıyorum ben ikinci elden alsam kontrolünü falan yapamam sağlam mı veya dediği gibi mi diye ondan kaynaklı 0 almayı düşünüyorum tavsiye ettiğin bir marka var mı ?

pek anlamıyorum ben ikinci elden alsam kontrolünü falan yapamam sağlam mı veya dediği gibi mi diye ondan kaynaklı 0 almayı düşünüyorum tavsiye ettiğin bir marka var mı ?
genellikle samsung bulunur eğer ucuza sk hynix bulursan o da olur DDR 5 5600 mhz olmasına dikkat et

genellikle samsung bulunur eğer ucuza sk hynix bulursan o da olur DDR 5 5600 mhz olmasına dikkat et
hocam benim ram ddr4 3200 mhz 22cl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şu model nasıl hocam bunu almayı düşünüyorum.

hocam benim ram ddr4 3200 mhz 22cl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şu model nasıl hocam bunu almayı düşünüyorum.
özür dilerim f16 2025 modeliyle karıştırdım. Evet attığınız ürün alınabilir.

estağfurullah hocam 512 gb ssd var bende bunu arttırma imkanı var mı hocam bu laptopta biliyor musun ssd alsam ekleme yapabiliyor muyum ?
şuan tam hatırlamıyorum ancak bu modelin bir sene sonraki modeline 2x pcle m.2 slotu vardı. kasayı açıp kendi gözünle görebilirsin. veya tam model numarası buysa ben kontrol edip dönüş yapabilirim.

şuan tam hatırlamıyorum ancak bu modelin bir sene sonraki modeline 2x pcle m.2 slotu vardı. kasayı açıp kendi gözünle görebilirsin. veya tam model numarası buysa ben kontrol edip dönüş yapabilirim.
tam model bu hocam kasayı açmayı bilmiyorum ram alıp hem temizletip macun değişimi falan yaptırıcam

estağfurullah hocam 512 gb ssd var bende bunu arttırma imkanı var mı hocam bu laptopta biliyor musun ssd alsam ekleme yapabiliyor muyum ?
cpu z indir ordan ssd slotlarının kaçı dolu kaçı boş gozukur ram slotları ıcınde aynı ram voltaj degerleride cl değerleri hepsı yazıyor

Geri