Linux u nasıl kurarım

Olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim şarjım bitiyor diye kapanmıştı
Kurulum usbsini ya da hangi aygıtı kullandıysan sakın çıkartma. Ta ki tamamen kurulana kadar. Böyle bi dene bakalım. Eğer çıkardıysan sorun budur zaten.

Başladım bile

Ekler

• 1000055594.webp
    1000055594.webp
    296.8 KB · Hit: 5
Kurulum usbsini ya da hangi aygıtı kullandıysan sakın çıkartma. Ta ki tamamen kurulana kadar. Böyle bi dene bakalım. Eğer çıkardıysan sorun budur zaten.
1 dosyada eror verdiğini söyledi ve gene kernel panic sadece zorin OS da kernel panic hatası alıyorum önceden böyle yapmıyordu ne olmuş olabilir ki

1 dosyada eror verdiğini söyledi ve gene kernel panic sadece zorin OS da kernel panic hatası alıyorum önceden böyle yapmıyordu ne olmuş olabilir ki
ISO dosyasını yazarken vs. bi hata olmuş olabilir diye düşünüyorum. Yakın zamanda bende kurmuştum Zorin OS'i hiçbir problem yaşamadım.

Ekler

• 1000055596.webp
    1000055596.webp
    840.3 KB · Hit: 2
Son düzenleme:
Core mi education mu promu

Ayarları nasıl yaptınız hiçbir şey anlamıyorum rufustan

Ayarlar böylemi olması gerekiyor
Hocam ayarlık bir şey yok ki direkt rufus.exe yi sitesinden indiriyorsunuz. Zorin OS Core kurdum ben. Onun da isosunu indiriyorsunuz. Flashı takıp iso image'i seçip next diyip direkt bekliyorsunuz yazma bitince ready diyor ve usbden boot edip kuruluma geçiyorsunuz. Oldukça basit ve herhangi bir soru işaretine gerek olmayan işlem. Kafanızı farklı şeylerle kurcalamadan bu şekilde kurun.

Hocam ayarlık bir şey yok ki direkt rufus.exe yi sitesinden indiriyorsunuz. Zorin OS Core kurdum ben. Onun da isosunu indiriyorsunuz. Flashı takıp iso image'i seçip next diyip direkt bekliyorsunuz yazma bitince ready diyor ve usbden boot edip kuruluma geçiyorsunuz. Oldukça basit ve herhangi bir soru işaretine gerek olmayan işlem. Kafanızı farklı şeylerle kurcalamadan bu şekilde kurun.
İnsan çekmeden nasıl Dursun kaç saattir 99.8 anca oldu

Sonunda bitti ama kurulum sırasında çekmemek için yarın yapcam 2 saat daha bekleyemem

USB şuan bu durumda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,591
Üyeler
193,442
Son üye
nrkrm
Geri