007 first Light ve crimson desert al2 hafta önce 220 dolarlık ak 47 miras fn çıkardım. Sattım bir kısmıyla oyun alacam elimde 100 dolar falan kalacak. Bu parayla ne zaman çıkar bilmiyorum ama Metro 2039 ve GTA 6 alacam. Bu süre zarfında parayı nasıl değerlendireyim ?
crimson oynamak istiyordum da alsam hemen başlamam biliyorum en kötü hazirana kalır o yüzden onun için yaz indirimini bekleyecem. ac4 remake alabilirim 48 dolar007 first Light ve crimson desert al
Crimson'ı 80 saat civarında oynadım, kesinlikle öneriyorum fakat indirim beklersen daha iyi olur. Black Flag'i Ubisoft'dan al, coin ile birlikte 1399TL'ye geliyor. 007 First Light çıkıyor bu ay, ona da bakabilirsin. Metro 2039 çok yüksek ihtimal ertelenir, zaten çıkış tarihi vermediler ama muhtemelen 2027 2. yarısında çıkar. GTA 6 zaten çıkışından 1 yıl sonra gelecek PC'ye, o zamana kadar parayı bekletmek yerine oyun almak çok daha mantıklı bence. Yılın en iddialı oyunlarından Phantom Blade Zero'da eylül'de çıkıyor, deneyen herkesin yorumları çok olumlu. Yine eylül ayında The Blood of Dawnwalker'da çıkış yapacak şu an pre-order'da, Witcher 3 seviyorsan zaten alırsın muhtemelen.crimson oynamak istiyordum da alsam hemen başlamam biliyorum en kötü hazirana kalır o yüzden onun için yaz indirimini bekleyecem. ac4 remake alabilirim 48 dolar
Hocam aile hesabı yapalım mı bende sadece 130 tane varÖyle çok indirimde oyun alacağım yok. Şükür hesapta 400 küsür oyun var. Daha çok yeni oyunlara bakıyorum. Crimson desert güzel indirime girerse yazın alabilirim
Hocam ben Assasin's Creed manyağıyım. Her konuda bunu yazarım. 48 Dolar o oyuna asla vermeyin. Maksimum oyun innanılmaz güzel çıksa 15-20 dolar.crimson oynamak istiyordum da alsam hemen başlamam biliyorum en kötü hazirana kalır o yüzden onun için yaz indirimini bekleyecem. ac4 remake alabilirim 48 dolar
Persona 5 o kadar güzel mi? Enis Cherryson pek güzel şeyler demiyodu diye hatırlıyorum ama tabii her insan farklı düşünür8 adet persona 5 royal
Enis Cheryson Witcher glazer persona yavaş gelir, başyapıtHocam aile hesabı yapalım mı bende sadece 130 tane var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@Che_ Heavy rain duymadıysanız bakılabilir bu arada. Çok underrated bence. Kütüphanenizde var mı? Bilmiyorum ama. Ayrıca DBD ve Star Wars Jedi Fallen Order + Survivor alınabilir.
Hocam ben Assasin's Creed manyağıyım. Her konuda bunu yazarım. 48 Dolar o oyuna asla vermeyin. Maksimum oyun innanılmaz güzel çıksa 15-20 dolar.
Persona 5 o kadar güzel mi? Enis Cherryson pek güzel şeyler demiyodu diye hatırlıyorum ama tabii her insan farklı düşünür![]()