2) High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S - 4.199 TL
Türkiye de ki en F/P psulardan biri tek eksisi atx 2.0 olması bu yüzden de 600w tek giriş kablosu bulunmuyor ancak bu fiyata B tier bir psu bulmak zor tabii.
o psu çok sesli sırf sesi yüzünden alınmaz ve aşırı pahalı3) Raijintek Cratos Lite 0R30B00037 Gen5.1 850 W - 3.911 TL
850w için çok iyi fiyat atx 3.1 ve gen5.1 en güncel her şeye sahip C+/B tier arası gidip gelen süper bir F/P psu.
evet enermaxda güzel olabilir5 k varsa git enermax al veya cratos lite onlar daha sağlam
Bütçem Max çıkabilecek 3-5 k arasi MSI a750gl gördüm bı sizin onerebileceginiz sessiz şu çok daha iyi dediğiniz varmı kasada lazım kasa beyaz olcak akvaryumumsu
Benimde aklımda 1000w lugu almak var baya güzel iç yapıya sahipevet enermaxda güzel olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca Beyaz modelde var Kasa ile uyumlu olurevet enermaxda güzel olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam r5 5600 - rx 9060xt 16gb - b450m a promax - 2x16gb ram var bana fp elimde patlamıcak ne psu onerirsino psu çok sesli sırf sesi yüzünden alınmaz ve aşırı pahalı
cratos litehocam r5 5600 - rx 9060xt 16gb - b450m a promax - 2x16gb ram var bana fp elimde patlamıcak ne psu onerirsin
3k civarına kurtarır yol bulur muyuz bir de suan bende powerboost 550w var acil degismek mi lazim
3k civarına kurtarır yol bulur muyuz bir de suan bende powerboost 550w var acil degismek mi lazim
şuna bakabilirsiniz sizin sistem için yeterlidir1) High Power Element BR HP1-M750BR-H12S - 2.799 TL
750w için çok iyi fiyat C tier giriş/orta seviye sistemlere akar.
Beyaz psu ile uğraşmayın piyasada kaliteli beyaz psu yok olsa bile kabloları beyaz olmuyor veya lüzumsuz pahalı oluyor @K1dot rehber konumuzdan 1-2 tane psu atmış onlara bakabilirsin. He bir de yazdığınız psu kronik ses sorunlu direkt eleyin onu.Kusura bakmayın kafam karıştı beyaz ve sessiz çalışan hangisi şimdi