Gördüğüm en komik forum konusu bu oldu. %100 kurutabilirseniz çalışır muhtemelen ama bi garantisi yok. İşin sonunda yenilerini almanız gerekebilir.Bunun kesin en etkili çözümü nedir ?
izopropil alkol ile yıkamak olur . veya yağsız kontakt spray ileBunun kesin en etkili çözümü nedir ?
İzopropil ile fırçaladım ama hala koku varizopropil alkol ile yıkamak olur . veya yağsız kontakt spray ile
İzopropil ile fırçaladım ama hala koku var
valla hocam daha önce kedi pc bileşenlerime işemedi, koku nasıl geçer bilemem ama parçalar temizliği dedim yöntemle olurİzopropil ile fırçaladım ama hala koku var
kürü veriyorum izopropil alkol dolu leğene atıyosun totalde 12 gün bekleticeksin her 4 günde bir alkolü yenile. Ondan sonra tam 4 gün de kuruması için bırakıysun. 17.günün şafağında anakartı kullanabilirsin. Koku falan kalmaz. Kedinin anakarta nasıl işediğini hiç merak etmedim bu aradaBunun kesin en etkili çözümü nedir ?
Gördüğüm en komik forum konusu bu oldu. %100 kurutabilirseniz çalışır muhtemelen ama bi garantisi yok. İşin sonunda yenilerini almanız gerekebilir.
Alkol idrarın mikrobunu yapışıklığını v.b ypk eder bu durumda da kurutsan yeter koku zamanla geçer.Bunun kesin en etkili çözümü nedir ?
Kediyi değiştirme vakti gelmiş öyleyse.Son bir senede bu sebeple meydana gelmiş üçüncü arıza.