Yardım Driver Booster Bi Sorum olacak ?

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba tekrardan sizlere bir sorum olacak geçen gün bir hata yaptım Format sonrası ekran kartının driverını direkt olarak Driver Booster ile kurdum yanlıslıkla, O ekran kartına zarar verebilirmi o sürücüyü kaldırdım kendi sitesinden güncel versiyonunu indirdim.. Ekran kartına direkt zarar verirmi şuan herhangi bir sorun yok gibi duruyor ama ?

driver booster ile indirdiğin ekran kartı driverini silip kendı sitesinden indirdiysen nvdıanın sorun hıc olmaz fakat hocam driver boosterda virüs var diye biliyorum

driver booster ile indirdiğin ekran kartı driverini silip kendı sitesinden indirdiysen nvdıanın sorun hıc olmaz fakat hocam driver boosterda virüs var diye biliyorum
öyle yaptım driver boster'ı sildim ama ekran kartı zarar görürmü hocam tekrar aynısını alacak param yok ondan soruyorum sildim driverı güncelini indirdim sitesinden kurdum ?

öyle yaptım driver boster'ı sildim ama ekran kartı zarar görürmü hocam tekrar aynısını alacak param yok ondan soruyorum sildim driverı güncelini indirdim sitesinden kurdum ?
ekran kartın zarar görmez drıverı DDU (Display Driver Uninstaller) bu yazılımlamı sıldın ne yaptın

DDU ile silmedim direkt Program kaldırdan kaldırdım.
eğer takılma donma mavı ekran gıbı problem yoksa oyunlarda sıkıntı yasamıyorsan sorun yok eğer olursa DDU ile ekran kartı driverlerını sıl youtubede vıdeoları vardır tekrar kur nvdıadan suan sorun yoksa ellemenede gerek yok

eğer takılma donma mavı ekran gıbı problem yoksa oyunlarda sıkıntı yasamıyorsan sorun yok eğer olursa DDU ile ekran kartı driverlerını sıl youtubede vıdeoları vardır tekrar kur nvdıadan suan sorun yoksa ellemenede gerek yok
Valla sorun yok gibi valorant oynuyorum 200 fps alıyorum bazen yer yer 170-150'lere düşüyor onun sebebide win 11 pro kurduğum için home kursaydım fix 200 fps alırdım düşmezdi yani FPS, onun haricinde herhangi sorun yok gibi duruyor Sıcaklık değerleri normal mavi ekran yok sağlam yani. DDU kurmaya gerek yok dimi hocam baştan denersek böyle saçma sapan sorunlar çıkabilir. Sağlam ekran kartına'da DDU kurunca bozuyo kartı daha önce yaşadım.

Valla sorun yok gibi valorant oynuyorum 200 fps alıyorum bazen yer yer 170-150'lere düşüyor onun sebebide win 11 pro kurduğum için home kursaydım fix 200 fps alırdım düşmezdi yani FPS, onun haricinde herhangi sorun yok gibi duruyor DDU kurmaya gerek yok dimi hocam baştan denersek böyle saçma sapan sorunlar çıkabilir. Sağlam ekran kartına'da DDU kurunca bozuyo kartı daha önce yaşadım.
tamam normal sorun yok bişe yapmana gerek yok eğer sorun olsaydı kesınlikle bellı olurdu hemen zaten

Arkadaşlar merhaba tekrardan sizlere bir sorum olacak geçen gün bir hata yaptım Format sonrası ekran kartının driverını direkt olarak Driver Booster ile kurdum yanlıslıkla, O ekran kartına zarar verebilirmi o sürücüyü kaldırdım kendi sitesinden güncel versiyonunu indirdim.. Ekran kartına direkt zarar verirmi şuan herhangi bir sorun yok gibi duruyor ama ?
zarar görmezde beş para etmez program alakasız driverlar kurar güncel olmayan şeyler kurar arka planda ne kurduğu da ayrıca belli değil en iyisi herşeyi resmi siteden ve ayarlardan updateden yapmak sadece ekran kartı kurduysan ddu ile arkadaşların dediği gibi sil sorun olacağını sanmam

zarar görmezde beş para etmez program alakasız driverlar kurar güncel olmayan şeyler kurar arka planda ne kurduğu da ayrıca belli değil en iyisi herşeyi resmi siteden ve ayarlardan updateden yapmak sadece ekran kartı kurduysan ddu ile arkadaşların dediği gibi sil sorun olacağını sanmam
Hocam DDU aklıma gelmedi program kaldırdan sildim bir şey olmaz herhalde dimi ?

Geri