Yardım Sıfır İşlemcinin Böyle Gözükmesi Normal mi?

İade edip yenisini alıcam onunda bu şekilde gelmemesi için dua mı etmem gerekecek allahın belası şirketlerin sıfır ürünü bile sıfır veremiyor olması ülkenin ne kadar kötü bir durumda olduğunu gösteriyor , kimsenin kimseye güvenmemesinin sebebi çok açık ve net...
Satıcı kimdi hocam bilelim de ona göre hareket eder alacak kişilerde

Usta şaka kaldıracak durumda değilim inan bana iade edip etmeme arasında kaldım psu ram alıp test edene kadar 10 gün geçicek
tray alma hocam ana teması bu aslında mesajın iade hakkın var kullan. birde işlemcinin ön tarafından hiç atmamışsın fotoğraf atabilir misin ?

Son düzenleme:
Online alışverişlerde senin 15 gün içersinde koşulsuz şartsız iade hakkın var onu kullanmak istiyorum deyip geç. Yenisini yollamalarını kabul ediyorsan et ama bence para iadesi al.

Tray işlemci ile normal kapalı kutu işlemci arasında Kaç TL fiyat farkı var sanki 1000-1500 TL tasarruf etmek için böyle risklere ben olsam girmem açıkçası Tray alıyorsam fiyat farkına deyecek fark olmalı. Atıyorum normalde 12k dır işlemci Try olunca 8-9k ya düşüyordu düşünülebilir.

Şuan takarsın sorun olmaz ama 1-2 ay sonra sorun sıkıntı çıkarsa al başına belayı. Bu sefer satıcı seninle uğraşmaz garantiye yolla bana ne der geçer.

Bu sefer işlemciyi günlerce garantiye yollamak ile uğraşırsın. Ve gelecek cevap kullanıcı hatası burada lekeler var pinleri bozmuşun yamultmuşun vb olacaktır cevapta...

Şu tray ve mpk işlemciler bizim gibi ülkeler için fiyat açısından avantaj gibi gözüksede bence hazır bilgisayarlar (oem paket) vb. platformlar dışında kullanılmamalı, perakende satışa açılmamalı.

4.300 tl fark var o yüzden insanın tray alası geliyor. 5.5 e iyi bir sıvı soğutma alınıyor sonuçta . İadeyi başlattım para iadesinden sonra şansımı trayde tekrardan denemek isteyebilirim...
Online alışverişlerde senin 15 gün içersinde koşulsuz şartsız iade hakkın var onu kullanmak istiyorum deyip geç. Yenisini yollamalarını kabul ediyorsan et ama bence para iadesi al.

Tray işlemci ile normal kapalı kutu işlemci arasında Kaç TL fiyat farkı var sanki 1000-1500 TL tasarruf etmek için böyle risklere ben olsam girmem açıkçası Tray alıyorsam fiyat farkına deyecek fark olmalı. Atıyorum normalde 12k dır işlemci Try olunca 8-9k ya düşüyordu düşünülebilir.

Şuan takarsın sorun olmaz ama 1-2 ay sonra sorun sıkıntı çıkarsa al başına belayı. Bu sefer satıcı seninle uğraşmaz garantiye yolla bana ne der geçer.

Bu sefer işlemciyi günlerce garantiye yollamak ile uğraşırsın. Ve gelecek cevap kullanıcı hatası burada lekeler var pinleri bozmuşun yamultmuşun vb olacaktır

4.300 tl fark var o yüzden insanın tray alası geliyor. 5.5 e iyi bir sıvı soğutma alınıyor sonuçta . İadeyi başlattım para iadesinden sonra şansımı trayde tekrardan denemek isteyebilirim...
Kanka tray al zaten. Box işlemciler 500 1000 lira fazla olsa neyse. 9800x3D nin trayi 20400 lira. Box versiyonu resmi satıcılarda 26.6k resmen kutuya 6k veriyosun. Tray olup olmaması değil satıcı önemli. Gidip incehesap gibi yerlerden alırsan sorun yaşamazsın. Yaşarsanda yardımcı olurlar.

Kanka tray al zaten. Box işlemciler 500 1000 lira fazla olsa neyse. 9800x3D nin trayi 20400 lira. Box versiyonu resmi satıcılarda 26.6k resmen kutuya 6k veriyosun. Tray olup olmaması değil satıcı önemli. Gidip incehesap gibi yerlerden alırsan sorun yaşamazsın. Yaşarsanda yardımcı olurlar.
Knk 9 taksit fırsatı çok iyiydi ama 6 taksite güvenilir bir yerden bulabilirsem

Bu sefer işlemciyi günlerce garantiye yollamak ile uğraşırsın. Ve gelecek cevap kullanıcı hatası burada lekeler var pinleri bozmuşun yamultmuşun vb olacaktır cevapta...
1777979304029.webp

Almanyada 12 euro fark

1777979339641.webp

bu da bizdeki fark.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,560
Üyeler
194,451
Son üye