❌İndirim Bitti! 7GO 7GAB-03 Şarjlı Kablosuz Araç Süpürgesi Gri 20000Pa Güçlü Emiş 1379TL

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,648
Ürünün fiyatı oldukça iyi bir seviyeye inmiş. Pil ömrü konusunda bazı olumsuz eleştiriler duymuş olsam da bu fiyat bandında değerlendirilebilecek bir seçenek olduğunu düşünüyorum.

Ürünün fiyatı oldukça iyi bir seviyeye inmiş. Pil ömrü konusunda bazı olumsuz eleştiriler duymuş olsam da bu fiyat bandında değerlendirilebilecek bir seçenek olduğunu düşünüyorum.
malzeme kalitesi nasıldır

7gonun süpürgelerinde bataryanın çok hızlı bittiğine dair çok fazla şikayet var haberiniz olsun, bu ürün nasıldır bilemem.

bu ürünler neden bu kadar moda arkadaşlar biri açıklayabilir mi zaman zaman bütün gruplarda paylaşıyor sürekli.

Bu ürünün yeşil olanini kullanıyorum. Çekim gücü gayet yeterli. Bataryasi cift batarya olduğundan gayet yeterli geliyor. Ben genelde kasalarimi temizlemek için kullaniyorum uflemesi çok iyi.

Ben aldım iade ettim 2 hafta önce, alamayanlar pişman olmasın zira 10 dakika kullandıktan sonra şarjı bitti :D
bu bataryalı versiyonuymuş ama taş çatlasa 20 dakika dayanır

Ben aldım iade ettim 2 hafta önce, alamayanlar pişman olmasın zira 10 dakika kullandıktan sonra şarjı bitti :D
15-20 dakika taşınabilir bir süpürge için yüksek bir değer.

7gonun süpürgelerinde bataryanın çok hızlı bittiğine dair çok fazla şikayet var haberiniz olsun, bu ürün nasıldır bilemem.
ben almıştım Abdullah abi paylaştığı zaman. cidden çabuk bitiyor. aracın içini süpüreyim dedim son anda bitti şarjı. ama çekişi çok iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben yarım saate yakın kullandım ya

Ben 180000 olan küçük modelini almıştım, millet ne bekliyor anlamadım, öyle temizlik yapayım kenarda dursun diye bir makine değil bunlar, incelemeleri izliyorum millet o kadar sabırlı kullanıyor ki görende kendi icat etti sanacak. çekmiyor kardeşim çekmiyor.

Ama bunu bilerek aldım ben, çünkü ters tarafından hava üflüyor ben onun için kullanıyorum ki o bayağı işe yarıyor, pc yi sadece üflemesi ile tertemiz yaptı fanda toz bırakmadı normale fırçalardım. Üflemesi kuvvetli.
yaz geliyor mandalda da iş görür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,211
Üyeler
194,904
Son üye
gerekyok
Geri