Karaciğerimde Yağlanma Çıktı Ne Yapabilirim!

Reaksiyon skoru
157
merhaba arkadaşlar bugün kan verdim ve sonuçları çıktıkta sonra dr karaciğer yağlanması ve b12 ve bazı vitaminleri eksik buldu diğerleri halledilir lakin karaciğer yağlanması ne yapabilirm doktor kızartam ve hamur işlerini bırak dedi 4 gündür zaten şeker diyetindeydim şimdi hamur ve fastfoodu bıraktım yürümeye bşaladım zaten bol su içiyordum tavsiyeleriniz nedir teşekkürler

doktorun dediği gibi yediğine içtiğine dikkat edersen gittikçe azalır

Aynısı bende de var. Benzer şeyleri söyledi zaten ayçiçek gibi yağları azaltmak gerekiyormuş. Omega 3 lazımmış, yani balık tüket her hafta.

HDL ve LDL değerlerin nedir?

Geçmiş olsun.
Erkek kardeşimde var aynısı.
Öncelikli olarak yemeklerine dikkat edeceksin ve elma sirkesi içmeni öneririm.
Kardeşim bu şekilde düzeltti yağlanmayı, yemeğine de çok dikkat etmedi.

Enginar karaciğer dostu diye biliyorum bir bilene danışıp tüketebilirsiniz hocam faydalı bir birki

Geçmiş olsun.
Erkek kardeşimde var aynısı.
Öncelikli olarak yemeklerine dikkat edeceksin ve elma sirkesi içmeni öneririm.
Kardeşim bu şekilde düzeltti yağlanmayı, yemeğine de çok dikkat etmedi.
elma sirkesini nasıl içiyordu hangi aralıklarda hangi miktarda sorarsanız sevinirim

alkol kullanıyorsan onu kesinlikle bırak beslenme düzenine dikkat etmeye başla

alkol sigara kullanmıyorum hatta paketli gıdalarıda çok çok az yerim galiab bu sene sınava çalışmaktan yemeği yiyip oturuyorum direkt ondan dolayı oldu ve 10 kilo aldım bundan sonra tamamen bıraktım sporada başlayacağım onun her şey çok iyi çıktı bugün doktorada gittim aynısını dedi bırak hepsini paketli gıdalar poğaça vb

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,057
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri