Çözüldü✓ İşlemci Fanının Hızı Sıcaklığa Göre Artmıyor

Iki fani birbiri ile birleştirip tek kablo şeklinde cpu fan a takarsan bu iş çözülür
Yapıyorum ama bu sefer tek olarak 1500 küsürlerde çalışıyor ama birisini pump bağladım birinide cpu ya şuan pump sabit 1500 rpm lerde cpu olan ile kafasına göre takılıyor 600 800 oyun açınca 1200 lere felan çıkıyor

Yapıyorum ama bu sefer tek olarak 1500 küsürlerde çalışıyor
Attığın görselde pump fun rpm gozukmuyordu. 2 sini birleştirip takman ve biostan fan egrisi yapman lazım.
Msi anakart fan ayarlama diye videolara bak istersen

Attığın görselde pump fun rpm gozukmuyordu. 2 sini birleştirip takman ve biostan fan egrisi yapman lazım.
Msi anakart fan ayarlama diye videolara bak istersen
Öyle yaparım bakacam ayar yapamadım daha bşrde ek kablo birisi 4 pin birisi 3 pin 4 pin olanın kablonun birisi çıktı yerine takınca rpm 500 oluyor kablo bozuk galiba yenisini alayım feneyecem

kabloyu sökmüşsün hocam bana dm den attığım görselde pin çıkmış görünüyor

kabloyu sökmüşsün hocam bana dm den attığım görselde pin çıkmış görünüyor
Birisi 4 pin li birisi 3 pinli 4 pinli olanın birisi çıktı ama taktım çıkan kobloyh geri takınca rpm düşüyor anlamadım gitti yenisini alayım deneyecem

dostum lütfen yanlış anlama beni ama sistemi aldığın ilk günden beridir takip ediyorum konularını karşıma çıkıyor bişey almadan önce araştırmalısın.
sen şu an o dişi kablonun arkasında görünen pini yerine oturtursan sorunun çözülecek bana attığın fotoyu buraya atarsan arkadaşlar da görsün sorunu teyit etsin pwm kablon yerinden çıkmış
Birisi 4 pin li birisi 3 pinli 4 pinli olanın birisi çıktı ama taktım çıkan kobloyh geri takınca rpm düşüyor anlamadım gitti yenisini alayım deneyecem

dostum lütfen yanlış anlama beni ama sistemi aldığın ilk günden beridir takip ediyorum konularını karşıma çıkıyor bişey almadan önce araştırmalısın.
sen şu an o dişi kablonun arkasında görünen pini yerine oturtursan sorunun çözülecek bana attığın fotoyu buraya atarsan arkadaşlar da görsün sorunu teyit etsin pwm kablon yerinden çıkmış
Yanlış anlayacak bir şey yok bu konuşarda biraz takıntılıyım sen kusura bakma dediğini yaptım kabloyu birleştirdim tek cpu fan ılarak taktım oyunlarda çok sıcaklık olmuyor tdp yi de açtım rdr2 de 55-60 arası oluyor
Diğer oyunlardada hemen hemen aynı

Şunu içeri ittirdin değil mi hocam metal görünmüyor kablo tam yerine oturdu

Ekler

• 1000091169.webp
    1000091169.webp
    85.6 KB · Hit: 4
Çözüldü olarak işaretleyin hocam 👍

Geri