Çözüldü✓ Rx580 Driver kurulu fakat msı afterburner driveri görmüyor ne yapmam gerek ?

Merve

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,152
Selamlar ekran kartı driverini yeni kurdum bilgisayarı yeni topladım startı verdim driverlerı kurdum bi msı afterburner indirip değerlere bakacaktım hiçbişey göremedim furmark testinde bile ısı değerleri gözükmüyor sadece fps değeri alabiliyorum Neyi eksik yaptım acaba destek olabilirmisiniz ?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-05-05 010842.webp
    Ekran görüntüsü 2026-05-05 010842.webp
    52.3 KB · Hit: 17
  • Ekran görüntüsü 2026-05-05 010859.webp
    Ekran görüntüsü 2026-05-05 010859.webp
    59.5 KB · Hit: 17
Selamlar ekran kartı driverini yeni kurdum bilgisayarı yeni topladım startı verdim driverlerı kurdum bi msı afterburner indirip değerlere bakacaktım hiçbişey göremedim furmark testinde bile ısı değerleri gözükmüyor sadece fps değeri alabiliyorum Neyi eksik yaptım acaba destek olabilirmisiniz ?
DDU ile driverları sildikten sonra eski bir adrenalin surumu ile deneyin

ddu yu indirip deniyorum hangi driveri indirmem gerekiyo ben direkt bunu https://www.amd.com/en/support/download/drivers.html indirdim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bide suan oyunda cok fazla drop yiyorum 2600x 16gb ram rx580 8b normal değil driverdan kaynaklımıdır sizce?

ddu yu indirip deniyorum hangi driveri indirmem gerekiyo ben direkt bunu https://www.amd.com/en/support/download/drivers.html indirdim

bide suan oyunda cok fazla drop yiyorum 2600x 16gb ram rx580 8b normal değil driverdan kaynaklımıdır sizce?
Hangi windows surumu yuklu ?

Suradan hangi windows surumunu sahipseniz onu secip indrebilirsiniz. onerilen 25.8.1

Teşekkür ederim msı afterburnerda driver gözüküyo şimdi tekrar bir oyun testi yapacağım sağolun
Rica ederim whql driverlari haric driver indrmemeniz daha iyi olacaktır.karta a gelen son update 25.8.1 çünkü.

Rica ederim whql driverlari haric driver indrmemeniz daha iyi olacaktır.karta a gelen son update 25.8.1 çünkü.
her şey düzeldi teşekkkür ederim fakat suan sadece cs actım denedim 4/3 1280/1024 oynuyorum orta ayarlarda 100 120 fps fakat drop yiyorum enteresan bir şekilde

25 küsürlü olan sürümü kur aynısı 3DMark'ta geldi başıma oynanmış sürücü diye valid hatası veriyordu.

25 küsürlü olan sürümü kur aynısı 3DMark'ta geldi başıma oynanmış sürücü diye valid hatası veriyordu.
valla bende ilk defa başıma geldi böyle bişey daha öncede rx 460 470 570 kullandım ara vermiştim bilgisayar kullanmaya bugün topladım driverden tokat yedik :D

valla bende ilk defa başıma geldi böyle bişey daha öncede rx 460 470 570 kullandım ara vermiştim bilgisayar kullanmaya bugün topladım driverden tokat yedik :D
Eski seri kartların sürücüleri uğraştırıyor bazen. Ben de AMD merakımdan sisteme 6800XT taktım şimdilik bir sıkıntım yok.

Geri