🔥İndirim North Bayou NB F80 17-32inch Monitör Standı 2026 Versiyon 1049 TL

Msi g24c6 monitörümde sorunsuz kullanıyorum. Samsung g65b monitörü rahat taşır mı merak ettim bu monitör biraz arkası kalın ve ağır.

2 tane f80 mi yoksa bundan mi almak mantikli cozemedim? yerim var
Yerin varsa ve üst üste koymayacaksan 2 tane f80 almak daha mantıklı duruyor, iki tane f80i masanın iki ayrı ucuna koyma avantajı + biraz daha kendine doğru uzatma, 2 tanesi 2000 tl olması, bana daha mantıkı geldi, h180 alma sebebim üst üst koymak ve yer açmak, kasayı da masaya koymak, ekstra başka 3. 4. monitörüm olursa ona'da alan açması.

Yerin varsa ve üst üste koymayacaksan 2 tane f80 almak daha mantıklı duruyor, iki tane f80i masanın iki ayrı ucuna koyma avantajı + biraz daha kendine doğru uzatma, 2 tanesi 2000 tl olması, bana daha mantıkı geldi, h180 alma sebebim üst üst koymak ve yer açmak, kasayı da masaya koymak, ekstra başka 3-4 monitörüm olursa ona'da alan açması.
tamamdir, tesekkur ederim hocam

Ben samsung g65b curve olan modelden kullanıyorum vesa uyumlu değil ekstra adaptör almam lazım almak isteyenler mutlaka iyi araştırın monitöre direk uyumlu mu? değil mi diye bilginiz olsun.
monitör kutusunun içinden çıkan metal plakayla sorunsuz oluyormuş başka bir forumda gördüydüm

adamsın reis indirimi bekliyordum tamda iyi denk geldi

Ekler

• 1777981003497.webp
    1777981003497.webp
    21.3 KB · Hit: 55
780 TL'ye temudan aldım.

Son düzenleme:
27 inch monitör var bende 0 a 0 uyuyor nerdeyse boyutu hareket ettirmede zorlanıyorum acaba bunu alıp masaya bağlayarak sağa sola eğimli hareket ettirebilirmiyim rahatca ? kullananlar yardımcı olabilirmi

Geri