Yerin varsa ve üst üste koymayacaksan 2 tane f80 almak daha mantıklı duruyor, iki tane f80i masanın iki ayrı ucuna koyma avantajı + biraz daha kendine doğru uzatma, 2 tanesi 2000 tl olması, bana daha mantıkı geldi, h180 alma sebebim üst üst koymak ve yer açmak, kasayı da masaya koymak, ekstra başka 3. 4. monitörüm olursa ona'da alan açması.2 tane f80 mi yoksa bundan mi almak mantikli cozemedim? yerim var
tamamdir, tesekkur ederim hocamYerin varsa ve üst üste koymayacaksan 2 tane f80 almak daha mantıklı duruyor, iki tane f80i masanın iki ayrı ucuna koyma avantajı + biraz daha kendine doğru uzatma, 2 tanesi 2000 tl olması, bana daha mantıkı geldi, h180 alma sebebim üst üst koymak ve yer açmak, kasayı da masaya koymak, ekstra başka 3-4 monitörüm olursa ona'da alan açması.
monitör kutusunun içinden çıkan metal plakayla sorunsuz oluyormuş başka bir forumda gördüydümBen samsung g65b curve olan modelden kullanıyorum vesa uyumlu değil ekstra adaptör almam lazım almak isteyenler mutlaka iyi araştırın monitöre direk uyumlu mu? değil mi diye bilginiz olsun.
Aynı pişmanlığı ben de yaşıyorumSiyah ve grisi indirimde Kasım da 900-1000 arası gitti geldi. Fiyat güzel kupon bulunursa tadından da yenmez. 2 monitör kullanacaklar 2 kollu almasın pişmanımbundan 2tane almak daha mantıklı.
Temuda 864e geliyor %20 kupon ile.https://www.n11.com/urun/monitor-st...ri-17-32-inc-2-9-kg-114632672?magaza=bizbiz-e
n11 de 250 tl kupon ile 890 tl oluyor