asko56
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,661
ZAM GELDİ ESKİ FİYAT KAÇIRMAYIN
HAYIR 2 Model Satıyor zaten 17 ve 17e digerleri ultra pahalı oldugu için açmıyacamtüm modeller için tek tek konumu açacaksın ????
resmi eski fiyat bu en düşük fiyat bu şuan digerleri hep geçirmiş fiyatları75di dün baktığımda yine zam gelmiş
Açsın ne zararı vartüm modeller için tek tek konumu açacaksın ????
Zam konusunu açmış zaten. Zamdan hemen sonra da zam gelmeden önceki fiyata satan bir siteden 2 farklı modeli "sıcak fırsat" bölümünde iki ayrı konu olarak atmış. Telefon daha 2 saat önce o fiyata satılıyodu zaten? Buz gibi fırsat daha soğuğunu görmemiştim.Açsın ne zararı var
Zamlanacagi için açiyor , dolaylı yoldan indirimZam konusunu açmış zaten. Zamdan hemen sonra da zam gelmeden önceki fiyata satan bir siteden 2 farklı modeli "sıcak fırsat" bölümünde iki ayrı konu olarak atmış. Telefon daha 2 saat önce o fiyata satılıyodu zaten? Buz gibi fırsat daha soğuğunu görmemiştim.
Yağa zam gelecek diyip 10 koli yağ alan memleket insanları işte zam geldi diye stok yapıyorlar acele ediyorlar almayacak olan da alıyorbirkaç aya yine indirim yaparlar.
Zamdan bir saat sonra sanki fırsat varmış gibi ürünü atıyor sanarsın bir ay önce zamlanmış da eski fiyatına inmiş. Kafalar pırıl pırıl.zaten ürünü saniyesinde yediler bu aklı evvler ne anlatıyor çok komedi