Yardım Hyperx Cloud 3s Cızırtı Yapıyor.

malibyk

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
5000
Arkadaşlar selam 1 hafta önce Amazon Depodan Cloud 3s aldım ve kasa benden 1 metre uzaklıkta olmasına rağmen çok sık olmasa da saatte bir ya da yarım saatte bir ses bir saniyeliğine bozuluyor sonradan geri düzeliyor ve bu çok sinirimi bozmuş durumda. Diğer dongleları ( klavye ve mouse ) arkasına cloud 3s i kasanın önüne taktım olmadı tam tersini yaptım olmadı Anakartın type c portuna taktım olmadı driver sildim yükledim yazılımını sildim yükledim beta ve normali olmadı bazen 3 4 saat olmuyor diyorum düzeldi sanırım ardından tekrar oluyor. S23 Ultra cihazımda Type C denedim onda da var ama bluetooth da olmayabilir emin değilim. Napmamı önerirsiniz 4900e almıştım şimdiki fiyatını görünce de iade edip etmemek arasında gidiyorum ne önerirsiniz teşekkürler.

bende kendi sistemimde cızırtı yaşıyordum ve sadece kablolu kulaklık kullanınca oluyordu senin gibi telefonda vs denemedim hiç ama sorun çok saçma ama kulaklıkta mikrifon var diye tek jax girişine takınca sorun oluyor kasa arkasında mikrofon ve kulaklık yeri var jax çoğaltıcı alıp birini mike diğerini kulaklık yerine takınca sorun düzeliyor boşuna kulaklık değiştirme bence

bende kendi sistemimde cızırtı yaşıyordum ve sadece kablolu kulaklık kullanınca oluyordu senin gibi telefonda vs denemedim hiç ama sorun çok saçma ama kulaklıkta mikrifon var diye tek jax girişine takınca sorun oluyor kasa arkasında mikrofon ve kulaklık yeri var jax çoğaltıcı alıp birini mike diğerini kulaklık yerine takınca sorun düzeliyor boşuna kulaklık değiştirme bence
Hocam ama bu kablosuz ve usb ile baglaniyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,091
Üyeler
196,891
Son üye
caesar142
Geri