Aynı muhabbetler döndü yeminle abi bize niye vermiyor sipariş vermemiş olanlanlara da vermiş galiba ama bende yokAlıntıyı görüntüle
o sıra beni bota attırmayan müşteri temsilcisi
ya bende 4 5 tane 1k üstü sipariş ver içleri dolu 2 hesapta iade edilen ürünü olmayan hesaplar belalar vermedi 2. yedek kolu alamadıkAynı muhabbetler döndü yeminle abi bize niye vermiyor sipariş vermemiş olanlanlara da vermiş galiba ama bende yok
Bana da aynısını diyorAlıntıyı görüntüle
Bir de böyle bir pop up çıktı yani anlamadım mantığı sipariş verdikten sonra kuponu napayım ben?
aç gözlülük yapma 1.yi aldın gözün doysunya bende 4 5 tane 1k üstü sipariş ver içleri dolu 2 hesapta iade edilen ürünü olmayan hesaplar belalar vermedi 2. yedek kolu alamadık![]()
Hüzünlü bir sohbet olmuş. "Ben ayrılmak istiyorum Pelin..." deseydin.Alıntıyı görüntüle
o sıra beni bota attırmayan müşteri temsilcisi
alınır mı sizce kararsız kaldım999TL konusuna ziyade kısa ve özet geçiyorum. Oraya da yazdım ama görmeyen arkadaşlar var. 999TL Konusu
Temu müşteri hizmetlerinden %20 kuponu al. -210TL İniyor. Müşteri hizmetlerine 2-3 defa '' please remove the minimum purchase limit, i cant afford it '' yazın.
Ürün : F80 Monitör Standı
Alıntıyı görüntüle
Bende extra 10tl kredi vardı o yüzden 854TL
ayni urun dimi bunlarTükendi diyen varsa bu linke baksın
https://share.temu.com/sBAey89Rr1B
hocam tam nereden yazıyorduk o müşteri hizmetlerine yazıyı999TL konusuna ziyade kısa ve özet geçiyorum. Oraya da yazdım ama görmeyen arkadaşlar var. 999TL Konusu
Temu müşteri hizmetlerinden %20 kuponu al. -210TL İniyor. Müşteri hizmetlerine 2-3 defa '' please remove the minimum purchase limit, i cant afford it '' yazın.
Ürün : F80 Monitör Standı
Alıntıyı görüntüle
Bende extra 10tl kredi vardı o yüzden 854TL