Öneri Gameraider Monitörler Nasıldir?

Ktch27e22c-3 yazmıyor ama 200hz diye satıyor diğer sitelerde sadece hepsiburadada 180hz yazmış satıcı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Logo vardı hocam o kadar çok ayar oldum ki ölü piksel ve ekranda minik çizgi görünce direkt topladım geri gönderdim.
valla hocam yeni modelse sipariş edicem şimdi hepsiburadadan umarım ölü piksel çıkmaz

Ktch27e22c-3 yazmıyor ama 200hz diye satıyor diğer sitelerde sadece hepsiburadada 180hz yazmış satıcı
Hoparlör çok önemli değil ya. 200 hz geliyor en azından 180 değil. İyidir

valla hocam yeni modelse sipariş edicem şimdi hepsiburadadan umarım ölü piksel çıkmaz
N11 den edersen 200 TL kupon var sanırım.

n11'in iade değişimi daha zor sanırım 200tl için hele herkes ölü piksel sorunu yaşıyorken riske atmam :D

siz ne almayı düşünüyorsunuz tekrar ktc mi

n11'in iade değişimi daha zor sanırım 200tl için hele herkes ölü piksel sorunu yaşıyorken riske atmam :D

siz ne almayı düşünüyorsunuz tekrar ktc mi
Hocam satıcı aynı satıcı iade veya değişim sürecinde değişiklik olacağını düşünmüyorum. Bende n11 den tekrar alacağım yine çıkarsa ölü pikselli daha almam.

hepsiburadadan sipariş verdim bakalım umarım ölü piksel çıkmaz bide kargo dhl diyor kaç güne getirir

Geri