Kulaklık bugün geldi. Cloud 3 S'i iade etmiştim, çok rahattı ancak sesini beğenmedim. Bu kulaklığın sesi daha temiz ve hafif baslı. En azından günlük kullanımda bu kulaklığın sesi daha iyi ama konfor olarak da 3S iyiydi. 7X ile devam edeceğim.
Trendyol kulaklıkları iade alıyomubenim ürün geldi, cloud 3s almıştım daha yeni onu iade eder buna geçerim diyordum. cloud 3s devam bu iadeye gidecek. ikisini denedim karşılaştırdım ama hiç burada yazılan gibi değil sonuç. bana göre arctis nova 7x'in üstün olduğu tek alan bassları. geri kalanda genel olarak cloud 3s daha iyi. özellikle mikrofonu falan cloud 3s'e göre bariz kötü.
Hocam biraz da kullanım, kişisel tercih meselesi bence. Senin açından beğendiğin ile devam etmen daha mantıklı. Trendyol iadeyi sorun yaparsa hakem heyetine mutlaka git, kazanırsın.benim ürün geldi, cloud 3s almıştım daha yeni onu iade eder buna geçerim diyordum. cloud 3s devam bu iadeye gidecek. ikisini denedim karşılaştırdım ama hiç burada yazılan gibi değil sonuç. bana göre arctis nova 7x'in üstün olduğu tek alan bassları. geri kalanda genel olarak cloud 3s daha iyi. özellikle mikrofonu falan cloud 3s'e göre bariz kötü.
trendyol kafaüstü kulaklık dahi iade almıyormuş hocam. bende de 3s vardı bunu denerim diye düşündüm araştırıcna sıkıntı cıkar diye almadım steelseries'i umarım alırlar sizinkinibenim ürün geldi, cloud 3s almıştım daha yeni onu iade eder buna geçerim diyordum. cloud 3s devam bu iadeye gidecek. ikisini denedim karşılaştırdım ama hiç burada yazılan gibi değil sonuç. bana göre arctis nova 7x'in üstün olduğu tek alan bassları. geri kalanda genel olarak cloud 3s daha iyi. özellikle mikrofonu falan cloud 3s'e göre bariz kötü.
almazsa cloud 3s i iade eder 7x ile devam edip thh giderim kullandığım süredede, seve seve almak zorundalartrendyol kafaüstü kulaklık dahi iade almıyormuş hocam. bende de 3s vardı bunu denerim diye düşündüm araştırıcna sıkıntı cıkar diye almadım steelseries'i umarım alırlar sizinkini
kargoyu alma Cloud 3s al geçBen beğenmezsem iade ederim diyordum böyle bir şey mi varmış bilmiyordum daha ürün bana gelmedi direk iptal mi etsem
Mesela sen bunu neye göre yazdın harbiden çok merak ediyorum yatabi ki bu model hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şarj süresi hariç diğer her şey tam tersi hocam ikisini de kullanmış biri olarak söylüyorum
Hocam odyofil veya bu konuda uzman değilsen kişiden kişiye beğeni değişebilir. Niye bu kadar sinirlendin ben de seni anlamadım. Olabilir yani.Mesela sen bunu neye göre yazdın harbiden çok merak ediyorum ya
Orası öyle benlik değilmiş demekkiHocam odyofil veya bu konuda uzman değilsen kişiden kişiye beğeni değişebilir. Niye bu kadar sinirlendin ben de seni anlamadım. Olabilir yani.
Forumu okusaydın anlardın neye göre yazdığımı arkadaşım, ikisini de kullandım ona göre yazıyorum bilmediğim kullanmadığım iki ürünü neden kıyaslayayım. Ve sana kötü gelen bana güzel ya da tam tersi olabilir bir genelleme yapamazsın.Mesela sen bunu neye göre yazdın harbiden çok merak ediyorum ya
Hyperx in kulaklıklarını hiç kullanmadım ama genel olarak satın alanlar oyun için aldıkları görülüyor steelseries daha çok günlük kullanım için gibiForumu okusaydın anlardın neye göre yazdığımı arkadaşım, ikisini de kullandım ona göre yazıyorum bilmediğim kullanmadığım iki ürünü neden kıyaslayayım. Ve sana kötü gelen bana güzel ya da tam tersi olabilir bir genelleme yapamazsın.
Ayarlarını atar mısınYeni geldi kulaklık denedim gayet güzel geldi bana ama ilk taktığımda ve yazılımını indirdikten sonra kullandığımda arada dağlar kadar fark var bilginiz olsun eq ayarlarınızı yaptıktan sonra yorum yapmanızı tavsiye ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hyperx in kulaklıklarını hiç kullanmadım ama genel olarak satın alanlar oyun için aldıkları görülüyor steelseries daha çok günlük kullanım için gibi