Yardım Thunderobot gamepad şarjını nasıl görebilirim

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
849
SELAMÜN ALEYKÜM
Bu gamepad in şarjını nereden ve nasıl öğrenebilirim.kolu açıyorum sonra kendi kapanıyordu sanırım şarjı bitmiş şimdi kabloyla taktım şarja şarj durumunu nasıl öğremicem.

driveri vs varmi arastirdib mi

hocam varda benım gamepad modelı cıkmıyor
benım atk mercury kulaklıgım vardı onunda drıverında ve kendısınde sarj gostergesı yoktu bende telefona bluetooth ıle baglayarak bakıyordum sarjına sende telefona baglayabılırsen ordan bak

benım atk mercury kulaklıgım vardı onunda drıverında ve kendısınde sarj gostergesı yoktu bende telefona bluetooth ıle baglayarak bakıyordum sarjına sende telefona baglayabılırsen ordan bak
hocam sımdı sarj hıc yok kapandı sarj olsun bıraz denıcem.telefonda kesın gozukuyormu sarj durumu

anladım hocam baska cozumu yokmu ya acaba pc de kullanıyorum ben bu kolu.
hocam drıver desteğı yokmus kendısı uzerınde şarjı belirten ışıklar varsa onlardan anlayabılırsın baska yolu yok. şarjına bakmak için oyun bitince telefona baglayıp bakabılirsin ya da girek kablolu şekilde oynayacaksın şarjı bitmesin istiyorsan

SELAMÜN ALEYKÜM
Bu gamepad in şarjını nereden ve nasıl öğrenebilirim.kolu açıyorum sonra kendi kapanıyordu sanırım şarjı bitmiş şimdi kabloyla taktım şarja şarj durumunu nasıl öğremicem.
Hocam pc deysen ds4 windows kurup oradan görebilirsin. Kolun xbox değilse görür. Thunderobot hangi tür kol bilmiyorum kusura bakma 😢.

Geri