Sizin terchilerinizi ve zevkinizi bilemem tamamen kendim olsam ne alırdım üstünden gidiyorum Kasa istisnasız Havn Hs420 olur. Hiçbir model bu kararımı değiştiremez. Anakart ise intel altyapısında ASUS ROG Maximus Z890 Hero olur. Amd tabanlı olursa da Msi x870e carbon wifi veya asus rog x870e hero olabilir. Amd de zaten tek odağınız x670e veya x870e modellerine bakmak olacak.
Bu linkten seçim yapabilirsiniz. İstediğiniz modelde audio codec dac bölümüne bakın Alc4080 olan modelleri tercih etmeyin. Bu codec i kullanan hemen hemen tüm anakartların ses çıkışları cızırtılı ve dipsesli olur.
Asus B850 Max Gamıng Wıfı W Amd B850 Am5 Ddr5 8000 Dp Hdmı 3x M2 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Gigabyte B850 Eagle Wıfı 6e Ddr5 8200 Oc M.2 Am5 Atx Anakart 9m en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Gigabyte B850 Gaming X WiFi6E 8200mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun