🔥İndirim Cooler Master Elite 600 ARGB 850W ATX 3.1 PCIe5.0 80+ Gold Siyah 8999 TL

siz diyene kadar farketmemiştim , evet daha güzel duruyomuş :D , bunlarda ama cam nasıl çıkıyor tek parça şeklinde mi
Evet tek parça. 2 parça curved modellere ayar oluyorum zaten çok çirkin geliyo o aradaki iki camın birleşim yeri. Yinede youtubedan falan kontrol edebilirsiniz. Ben araştırdığım kadarıyla tek parça.

siz diyene kadar farketmemiştim , evet daha güzel duruyomuş :D , bunlarda ama cam nasıl çıkıyor tek parça şeklinde mi
Gördüğüm tüm modellerde tek parça olarak çıkıyordu

bende kasa arıyorum özelliği nedir bu kasanın ?
yanları infinity reverse fanlı , psuyu da hesaba katınca uyguna geliyor o yüzden , yoksa ekstra bir özelliği yok hocam , 7kya gelmişti indirimle
1f267a78-465b-4afc-82d4-099a4b9d8be5.webp

İçindeki PSU B yada B+ Tier diye biliyorum. Akakçeye göre son 1 yılın en düşük fiyatı. Değerlendirilebilir.

Vatanda'da şuan aynı fiyat oradan almak isteyenler için: https://www.vatanbilgisayar.com/coo...us-gold-gen5-4x120mm-argb-atx-siyah-kasa.html
Fiyat fena değil ama daha iyi olabilir

yanları infinity reverse fanlı , psuyu da hesaba katınca uyguna geliyor o yüzden , yoksa ekstra bir özelliği yok hocam , 7kya gelmişti indirimle Alıntıyı görüntüle
Benim imzadaki kasa :love:Ram de aldığımda buna benzer görünecek demek ama kablo bu kadar görünmeyecek bende MSI PZ anakart var. Ekran kartı desteğini nereden aldınız modelini yazabilir misiniz? Kasadan çıkıyor mu?

Benim imzadaki kasa :love:Ram de aldığımda buna benzer görünecek demek ama kablo bu kadar görünmeyecek bende MSI PZ anakart var. Ekran kartı desteğini nereden aldınız modelini yazabilir misiniz? Kasadan çıkıyor mu?
bu da pz olmayan hali aynı b850 sizde daha iyi gözükür kablolama bir de aceleye geldi , ekran kartının kutu içeriğinden çıkıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,146
Üyeler
194,861
Son üye
Starticx.com.tr
Geri