RandomChater
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Aldıkları fiyattan veriyorlardır borç ödemesi vardır, ihtiyacı kadarını satar sonra kapar, klasik çakal türk esnafı.
hocam iptal olucaksa kargo onay vermezdi büyük ihtimal iptal edemezlerFirma ile iletişime geçtim siparişim ile ilgili yetkili kişi bu ürün özelinde hatalı fiyatlandırma olduğu gerekçesiyle hepsi iptal edilecektir, gelişmeleri uygulamadan takip edebilirsiniz şeklinde bilgi aldım
Fırsat paylaşımı için teşekkürler ben de aldım 1 adet, kargolandı. Bu arada sadece içindeki pil 100 lira. Fiyat gerçekten bedava. Yurtdışı alışveriş açık olsa alacağınız fiyat.fiyatı iyi filan değil bedava
bir daha neden stok açsınlar ve neden paketleyip kargoya versinlerFirma ile iletişime geçtim siparişim ile ilgili yetkili kişi bu ürün özelinde hatalı fiyatlandırma olduğu gerekçesiyle hepsi iptal edilecektir, gelişmeleri uygulamadan takip edebilirsiniz şeklinde bilgi aldım
Hocam kargo onay vermemişler zaten otomatik bir sonraki aşamaya atlıyor telefon ile arayıp bilgi aldığımda öyle ilettilerhocam iptal olucaksa kargo onay vermezdi büyük ihtimal iptal edemezler
soruyorum onudaohoooo başlıcam böyle işe
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
temu ne veriyor sipariş iptalinde
65tl krediohoooo başlıcam böyle işe
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
temu ne veriyor sipariş iptalinde