mornix
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 945
kullanıyormusunuz kullanan kimseyi göremiyorum eğer kullanıyorsanız artı eksi yönleri neler?
kullanıyormusunuz kullanan kimseyi göremiyorum eğer kullanıyorsanız artı eksi yönleri neler?
Bunun beyazı mı çıkmış bilmiyordumbeyaz olanı attım zaten ama görsel yanlış gösteriyor linke tıklarsan görürsün
tamamen beyaz var hocam nasıl yok w75 deW75 tamamen beyazı yok hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Howl 75 bakarım
Önceden yoktu yeni gördüm varmış. Sikakeyb castle hm80 nasıl sizcetamamen beyaz var hocam nasıl yok w75 de
Fun 60 pro kullaniyorum bi sorunu yok fiyat performans degerlendirebilirsinFps için beyaz klavye arıyorum.. aklımda sikakeyb hm80 var. Alınır mı ?
a f tuşlu lazımFun 60 pro kullaniyorum bi sorunu yok fiyat performans degerlendirebilirsin
Kullanıyorum cok memnunum eksi yönlerden daha karşılamadımkullanıyormusunuz kullanan kimseyi göremiyorum eğer kullanıyorsanız artı eksi yönleri neler?
istetelim nasılmış bakalımKullanıyorum cok memnunum eksi yönlerden daha karşılamadım
çok pahalı bence o kadar verilir mi tartışılırÖnceden yoktu yeni gördüm varmış. Sikakeyb castle hm80 nasıl sizce
Sikakeyb HM80 o manyetik switch teknolojisiyle FPS oyunlarında tam bir canavar bence al
Evt ℅60 boyutunda f tuslari yokFun60 f tuşları olmayan demi ban
a f tuşlu lazım
Çok iyi diyolar am bilemedimçok pahalı bence o kadar verilir mi tartışılır
Onu sevmem ben hocamEvt ℅60 boyutunda f tuslari yok