🔥İndirim Fissler düdüklü tencere 4.5&6 LT 2 al 1 öde

Bende ama millet bedava diyor ironi mi ypaıyor yoska herkes kafayı mı sıyırdı son ekonomik durumlardan dolayı emin değilim
garip vallahi fiyat algım bozuldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

abi markalık bir durum yok ki bi tencere ya kapaklı tencere üzerinde ips osd panel var da biz mi göremiyoruz :D
ahahahahahh oled ekran var üstünde dimi anca öyle alınırdı

Beyler bu üründe yemek yapmanı rahatlığı emin olun o 10-12bin₺ lere değiyor hem pişirme süreleri çok düşüyor hemde pişirdiğin ürün yumuşacık oluyor. Adamlar yapmışlar.

yav babacım kuru fasulyeyi evde yapmam dışarda yerim şuna şu kadar para vermem FISSSSS :ROFLMAO:

abi markalık bir durum yok ki bi tencere ya kapaklı tencere üzerinde ips osd panel var da biz mi göremiyoruz :D
Valla ben züccaciyeden aldım ama işte işin içine tefal schaffer yada böyle fissler gibi bilindik markalar girince fiyat katlanıyor.
bu arada düdüklü tencere de önemli ama bir o kadar da tehlikeli bir gereç. Dandik bişey alınmaması gerek.

Arkadaşlar bi düdüklü 6k olur mu demeyin, sanırım bunu diyen arkadaşlar hiç böyle düdüklü kullanmamış, hayatı kolaylaştırıyor yemek yapanlar için, saygılar.

Valla ben züccaciyeden aldım ama işte işin içine tefal schaffer yada böyle fissler gibi bilindik markalar girince fiyat katlanıyor.
bu arada düdüklü tencere de önemli ama bir o kadar da tehlikeli bir gereç. Dandik bişey alınmaması gerek.
Zaten mutfakta bunla yemek pişerken tüyüyorum ordan hiç alınacak risk değil gibi😅

İşte insanların bu paraları vermesinin en büyük sebeplerinden birisi de bu fissler bu konuda daha güvenlikli
Hocam muhtemelen bu parayı verip en az 10 sene kullanırsın bunu ama benim genede içim cız eder şuna şu parayı vermede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,821
Üyeler
194,670
Son üye
old witcher
Geri