yav babacım kuru fasulyeyi evde yapmam dışarda yerim şuna şu kadar para vermem FISSSSSFISSSLER bu boru muAman anneler, eşler görmesin durduk yere girer valla
![]()
yav babacım kuru fasulyeyi evde yapmam dışarda yerim şuna şu kadar para vermem FISSSSSFISSSLER bu boru muAman anneler, eşler görmesin durduk yere girer valla
![]()
abi markalık bir durum yok ki bi tencere ya kapaklı tencere üzerinde ips osd panel var da biz mi göremiyoruzFISSSLER bu boru muAman anneler, eşler görmesin durduk yere girer valla
![]()
garip vallahi fiyat algım bozulduBende ama millet bedava diyor ironi mi ypaıyor yoska herkes kafayı mı sıyırdı son ekonomik durumlardan dolayı emin değilim
ahahahahahh oled ekran var üstünde dimi anca öyle alınırdıabi markalık bir durum yok ki bi tencere ya kapaklı tencere üzerinde ips osd panel var da biz mi göremiyoruz![]()
yav babacım kuru fasulyeyi evde yapmam dışarda yerim şuna şu kadar para vermem FISSSSS![]()
Valla ben züccaciyeden aldım ama işte işin içine tefal schaffer yada böyle fissler gibi bilindik markalar girince fiyat katlanıyor.abi markalık bir durum yok ki bi tencere ya kapaklı tencere üzerinde ips osd panel var da biz mi göremiyoruz![]()
Zaten mutfakta bunla yemek pişerken tüyüyorum ordan hiç alınacak risk değil gibiValla ben züccaciyeden aldım ama işte işin içine tefal schaffer yada böyle fissler gibi bilindik markalar girince fiyat katlanıyor.
bu arada düdüklü tencere de önemli ama bir o kadar da tehlikeli bir gereç. Dandik bişey alınmaması gerek.
İşte insanların bu paraları vermesinin en büyük sebeplerinden birisi de bu fissler bu konuda daha güvenlikliZaten mutfakta bunla yemek pişerken tüyüyorum ordan hiç alınacak risk değil gibi![]()
Hocam muhtemelen bu parayı verip en az 10 sene kullanırsın bunu ama benim genede içim cız eder şuna şu parayı vermedeİşte insanların bu paraları vermesinin en büyük sebeplerinden birisi de bu fissler bu konuda daha güvenlikli
Düdüklü tencere avı yakında sinemalarda3. Migros’a da geldim seni banlıcam
Abdullah hocam arkadaş 2 tane almış birini de sana bırakır diye yorumladım3. Migros’a da geldim seni banlıcam