Proje gibi adamsın valla. Kameradan nasıl ss aldın beynim yandı cidden.arkadaşlar merhaba, uzun zamandır bir sistem toplamak istiyordum kendime, indirimler de geldi bahanesiyle toplamak istediğim sistemi ekledim, daha iyi önerilere açığım, fikirlerinizi bekliyorum beraber sistemi dizmek için.
sadece kasa içinSadece kasa için 50k bütçen varsadaha iyi malzemeler kullanışabilir yoksa tüm sistem 50k mı bütçen?
pcden çekmiştim vakti zamanında çok sorgulama ahahshahhsProje gibi adamsın valla. Kameradan nasıl ss aldın beynim yandı cidden.
www.n11.com
yok o zamanlar 30k civarına toplattırmıştım şuan bunun üstüne biraz çıkayım dedim çetcipitiye laf etmeBu fiyata Rtx 5060 Ti Ddr5 sıfır sistemler var. Şu Allah'ın cahili Gpt vatana çalışıyor herhalde.
rtxten şaşmak istemiyorum çok da aslında9060xt , 7500f sistem bakabilirsin 50ye
Hocam o zaman bütçeni yükselteceksin ki 16 gb bir ekran kartı alasın. 54 55e de OEM bulursun ama parçaların yarısı dandik çıkar. Her parçası belli bir seviyede kaliteli diyorsan 60k bütçe lazım. 7500F-5060 Ti 16GB için.rtxten şaşmak istemiyorum çok da aslında
KatılıyorumHocam o zaman bütçeni yükselteceksin ki 16 gb bir ekran kartı alasın. 54 55e de OEM bulursun ama parçaların yarısı dandik çıkar. Her parçası belli bir seviyede kaliteli diyorsan 60k bütçe lazım. 7500F-5060 Ti 16GB için.
Maalesef bu bütçede rtx almak mantıklı değil. 5060ti sistemler 9060xtye kıyasla daha pahalı.rtxten şaşmak istemiyorum çok da aslında