Rx 590 Furmark Sonucu

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
426
Arkadaşlar merhaba elimde Sapphire Rx590 S.E kart var 35 dakika kadar furmark testi yaptım ısısı 78 derece oldu en fazla ve ortalama 82 fps verdi (1080p msaa kapalı) puanlı bir şekilde test sonucumu bulamadım ama elimdeki bu verilere göre durum nasıldır sizce

Arkadaşlar merhaba elimde Sapphire Rx590 S.E kart var 35 dakika kadar furmark testi yaptım ısısı 78 derece oldu en fazla ve ortalama 82 fps verdi (1080p msaa kapalı) puanlı bir şekilde test sonucumu bulamadım ama elimdeki bu verilere göre durum nasıldır sizce
rx 590 gigaybte kullanıyorum ama yeni bir ekran kartıysa hızlı ısınmış

Gayet normal ve iyi bir değer.

ama yeni değilse her şey normal gibi

rx 590 gigaybte kullanıyorum ama yeni bir ekran kartıysa hızlı ısınmış
78'e ulaşması yaklaşık 10 dakikasını aldı ilk 7 dakika civarında 70'in altındaydı ekran kartı 4-5 aylık

Gayet normal ve iyi bir değer.
teşekkürler internetten başka testlere baktım ve dediğiniz gibi sorunlu bir durum fark etmedim ama bazı yerlerde "5400" gibi skorlar vardı. Test bana öyle bir skor vermeyince merak ettim açıkcası skorunu kartımın

Gigabyte RX590 sahibiyim. değerler normal seyrinde

78'e ulaşması yaklaşık 10 dakikasını aldı ilk 7 dakika civarında 70'in altındaydı ekran kartı 4-5 aylık

teşekkürler internetten başka testlere baktım ve dediğiniz gibi sorunlu bir durum fark etmedim ama bazı yerlerde "5400" gibi skorlar vardı. Test bana öyle bir skor vermeyince merak ettim açıkcası skorunu kartımın
Her zaman birebir aynı skoru vermeyebilir, normaldir.

normal ozaman

Kullandığım Ekran Kartı Ve değerleri Normal

Tamamdır arkadaşlar değerli yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bir sorun olmadığını bilmek içimi rahatlattı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,213
Üyeler
189,409
Son üye
Sarp1260
Geri