🔥İndirim Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran 2999 TL + 150TL kargo

TsuchinagaHiyori

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
493

Bundan önce 2500 bandına düşmüştü sonra fıyatı 3500-4000 lerde takılıyordu. Lian li 8.16 Lcd ekran alternatifi olarak fiyatı fena değil. Kendi sitesinde kargo ile birlikte 3150 TL gibi fiyata geliyor. Trendyol gibi sitelerdede aynı fiyatta. Eğer kuponunuz varsa trendyoldan betaplus adı altında alınabilir.

Trendyol linki : https://ty.gl/r6ht3jm1f2x76

Beyazını aldım bakalım ekranı nasılmış.

Kullanan varsa, kendi yazılımına kendi isteidğiniz arka planı vs yükleyebiliyor musunuz? yoksa tamamen yazılımda olan seçenekler mi ? Birde fps konusunda sorun yarattını söyleyen bir kaç konu gördüm redditte varsa benzer sorun yaşayan belirtirse alacaklara da fikir olur.

Kullanan varsa, kendi yazılımına kendi isteidğiniz arka planı vs yükleyebiliyor musunuz? yoksa tamamen yazılımda olan seçenekler mi ? Birde fps konusunda sorun yarattını söyleyen bir kaç konu gördüm redditte varsa benzer sorun yaşayan belirtirse alacaklara da fikir olur.
aida64 desteği yok şuan için resmi olarak yok yani :kekw:

Trcc programı üzerinden 60 fps olmak üzere tüm arkaplanlar konulabiliyor. Ve hayır yük bindirmez. Usb veya type c olarak bağlanılıyor. 2. Monitör olarak geçmiyor aöa bi kaç programla ayarlanabilir isterseniz aöa tavsiye etmem. Daha çok tak çalıştır kafasında. Bilgisayara yük bindirmez ondan dolayı. Ama usb a kullanıldığında sorun yaşayanlar olmuş. Ondan type c portu öneriliyor.

Trcc programı üzerinden 60 fps olmak üzere tüm arkaplanlar konulabiliyor. Ve hayır yük bindirmez. Usb veya type c olarak bağlanılıyor. 2. Monitör olarak geçmiyor aöa bi kaç programla ayarlanabilir isterseniz aöa tavsiye etmem. Daha çok tak çalıştır kafasında. Bilgisayara yük bindirmez ondan dolayı. Ama usb a kullanıldığında sorun yaşayanlar olmuş. Ondan type c portu öneriliyor.
Bu tarz programların aslında arka planda telemetry dediğimiz sıcaklık, fan hızı, kullanım yüzdesi gibi değerleri sürekli okuyan ve ekranda gösteren yapıları vardır. Bu üründe bu yazılım kaynaklı sorun yaşandağını gördüm reddite bir kaç konuda.

En basitinden cinebecnh yaparken benzer bir yazılımı açarak (fan kontrol, anakart genel izleme yazılımı) ve açmayarak deneyin, puanını dahi etkiler.

Bu tarz programların aslında arka planda telemetry dediğimiz sıcaklık, fan hızı, kullanım yüzdesi gibi değerleri sürekli okuyan ve ekranda gösteren yapıları vardır. Bu üründe bu yazılım kaynaklı sorun yaşandağını gördüm reddite bir kaç konuda.

En basitinden cinebecnh yaparken benzer bir yazılımı açarak (fan kontrol, anakart genel izleme yazılımı) ve açmayarak deneyin, puanını dahi etkiler.
Ben aktif 360mm radyatör kullanıyom benzer ekranı bulunmakta. Arkada trcc %0.1 kullanıyordu. Ha eğer cidden o cinebench skoru 50 puan fazla olmadığında çok fazla takıntı yapacaksanız zaten bu tarz ürünlere bakmamanız gerekiyor. Ben genel demeyimimi ve görüntü güzelleştircek ürünleri seviyorum. Sıcaklık değerlerinin yavaş geçmesinin sebebi type a kullanmalarından kaynaklıdır. Type a portu type c ye göre daha az güç ve hız sunar. Doğal olarak yavaş gösterir. Radyatör ekranım 2.0 usb portu kullanıyor anakarta takılan ve milisaniyelik gecikme dışında anlık gösteriyor. Konuda ekranın kutu içeriğindende type c kablosu çıkıyor diye biliyorum zaten.

bu betaplus satıcısı olmasa termalright ürünleri olmayacak mı ne her yerde bu satıcı bir şeyler satıyor

bu betaplus satıcısı olmasa termalright ürünleri olmayacak mı ne her yerde bu satıcı bir şeyler satıyor
Büyük ihtimal firma ile anlaşılarak tedarik edilip satılıyodur. Ondan kaynaklı başka yerler satamıyor olabilir.

Bunda sıcaklık değerlerini görebiliyor muyuz. CPU gpu değerlerini

Geri