🔥İndirim ASUS Rog Strix XG27ACMES-W Monitör 13999₺

Nasıl bişeymiş bi at bakalım :) Belki dosyasını bulur yaparım :)
6025.webp

6024.webp

Bunu alacağıma onu alırım yine de daha iyi olduğunu düşünüyorum. 20k g5 oled de var, 14 bin TL 2k ıps monitör için çok fazla bana göre
KTC H27E6 dan miniled e oradan g5 e kadar mantıklı monitör göremiyorum. 15k ya miniled gelmediği sürece 11k ktc veya 20k oled alınır.

alınır mı? şuan mantıklımı sizce
Hayır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyaz ve 3 yıl garantili bence fena değil.
Marka satıyor alınmaz. Tepki süresi fiyatına göre kötü, renk gamutu yine fiyatına göre çok zayıf. Parlaklık ve kontrast oranında ortalama çıkıyor. Beyaz yap rog logosu koy al fiyatı uçur.
11636.webp
11635.webp
11634.webp
11633.webp

hocam LG 27' Ultragear 27G640A-B 1ms 300Hz Qhd IPS Gamıng Monıtor aldım 14300 e sizce monitör iyi mi ?
O monitör ile alakalı inceleme görmedim ama 2k edge lit ıps monitöre ben olsam bu para yı vermezdim. Bu bütçede 4k dual mode alırdım veya 5k daha koyar oled alırdım.

O monitör ile alakalı inceleme görmedim ama 2k edge lit ıps monitöre ben olsam bu para yı vermezdim. Bu bütçede 4k dual mode alırdım veya 5k daha koyar oled alırdım.
ekran kartım 5070 4k fazla olur .

monitör iyi midir ips için

ekran kartım 5070 4k fazla olur .

monitör iyi midir ips için
DLSS ile sıkıntı olmaz 2k dan daha iyi görüntüyü aynı FPS ile alırsın. Dual mode da var 320hz fps oyunu içinde iş görür. Ekranı gayet iyi

Geri