Sevz
80+
- Reaksiyon skoru
- 197
Betaplus zaten gaminggenbu betaplus satıcısı olmasa termalright ürünleri olmayacak mı ne her yerde bu satıcı bir şeyler satıyor
Betaplus zaten gaminggenbu betaplus satıcısı olmasa termalright ürünleri olmayacak mı ne her yerde bu satıcı bir şeyler satıyor
Trcc programından ayarlanıp gösterilebiliyor. Yani evetBunda sıcaklık değerlerini görebiliyor muyuz. CPU gpu değerlerini
Hocam örnek performansa etikisi göstermek adına, yoksa puan peşinde olmak değil olay. Olay performansa etkisinin olduğunu göstermek, 2 gün sonra fps oyunlarda neden low fpslerim anlık bu kadar düşük diye aramayın.Ben aktif 360mm radyatör kullanıyom benzer ekranı bulunmakta. Arkada trcc %0.1 kullanıyordu. Ha eğer cidden o cinebench skoru 50 puan fazla olmadığında çok fazla takıntı yapacaksanız zaten bu tarz ürünlere bakmamanız gerekiyor. Ben genel demeyimimi ve görüntü güzelleştircek ürünleri seviyorum. Sıcaklık değerlerinin yavaş geçmesinin sebebi type a kullanmalarından kaynaklıdır. Type a portu type c ye göre daha az güç ve hız sunar. Doğal olarak yavaş gösterir. Radyatör ekranım 2.0 usb portu kullanıyor anakarta takılan ve milisaniyelik gecikme dışında anlık gösteriyor. Konuda ekranın kutu içeriğindende type c kablosu çıkıyor diye biliyorum zaten.
Hocam bunu monitor altına koyup dekor ekran olarak kullansak uyar mı uygun bir standla. O şekilde kullanan kullanıcılar var mı![]()
Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD BLACK Ekran
IPS panel ekran, gerçekçi ve hassas renkleri doğru bir şekilde yeniden üretir ve iyi bir görüş açısı kararlılığına sahiptir.www.gaming.gen.tr
Bundan önce 2500 bandına düşmüştü sonra fıyatı 3500-4000 lerde takılıyordu. Lian li 8.16 Lcd ekran alternatifi olarak fiyatı fena değil. Kendi sitesinde kargo ile birlikte 3150 TL gibi fiyata geliyor. Trendyol gibi sitelerdede aynı fiyatta. Eğer kuponunuz varsa trendyoldan betaplus adı altında alınabilir.
Trendyol linki : https://ty.gl/r6ht3jm1f2x76
Evet kullananları gördüm. Ama kablo boyutuna dikkat etmeniz gerekmekte. Kutudan çıkan kablo kasa içindeki uzunluğa göre tasarlanmış.Hocam bunu monitor altına koyup dekor ekran olarak kullansak uyar mı uygun bir standla. O şekilde kullanan kullanıcılar var mı
Hocam ufak bi ekran veya programdan kaynaklı takılacağıma kim inandırdı sizi. 0.1 fpslerin düşmesinin onlarca sebebi var. Oyun optimisazyonumdan tutun. Bilgisayarımızdaki anakartın yetersiz kalması sebebiyle bile 0.1 fpsler düşebilir. R5 5600 falan kullanmıyosanız %0.1 kullanımı anlamassınız bile. Ayrıca kullandığınız windows bile arkada çalıştırdığı servisler daha fazla yük bindiriyorHocam örnek performansa etikisi göstermek adına, yoksa puan peşinde olmak değil olay. Olay performansa etkisinin olduğunu göstermek, 2 gün sonra fps oyunlarda neden low fpslerim anlık bu kadar düşük diye aramayın.
Hocam konu normalde ölmüştüde. lian li o11 vision compact kasa kullanıyorsunuz sanırsam imzanızda yazıyor. ekranı dibine kadar çekince sıvı soğutma borularına dokunuyormu. ben arkaya sakladım sıvı soğutmayı. ekranı oraya koyucam ama thermalright boruları biraz sert olduğundan bükmek kolay olmuyor. fazla baskı uyguluyormu yoksa tam olarak oturuyormu ekran? siparişi verdim pazartesi tahmini gelir merak ediyorum nasıl durucakTüm sorularınızı etiketleyerak yada dm den sorabilirsiniz siyah beyaz var elimde farklı bir konuda kutu açılışı ürün inceleme yüklemiştim
Üst üste gelir. Bi tık sıkışıyor ama sabit durması için de iyi oluyor. Soğutucu borularının boyu önemli. Kastırıyorsa anında iade et.Hocam konu normalde ölmüştüde. lian li o11 vision compact kasa kullanıyorsunuz sanırsam imzanızda yazıyor. ekranı dibine kadar çekince sıvı soğutma borularına dokunuyormu. ben arkaya sakladım sıvı soğutmayı. ekranı oraya koyucam ama thermalright boruları biraz sert olduğundan bükmek kolay olmuyor. fazla baskı uyguluyormu yoksa tam olarak oturuyormu ekran? siparişi verdim pazartesi tahmini gelir merak ediyorum nasıl durucak
Thermalright mjolnir vision kullanıyorum. tahminimce sizdeki frozen edge ile benzer boyutlardadır. zaten çoğu thermalright radyatörde borular sabit oluyor. sizdeki durum nasıl bilmiyorum. eğer sizde pek sorun yaratmadıysa belki olur diye düşünüyorum. normalde lian linin kendi yaptığı 8.16 inch ile tam uyumlu. ama 9.16 olunca biraz sıkıştırma ihtimali kafa karıştırıyor.Üst üste gelir. Bi tık sıkışıyor ama sabit durması için de iyi oluyor. Soğutucu borularının boyu önemli. Kastırıyorsa anında iade et.
Thermalright mjolnir vision kullanıyorum. tahminimce sizdeki frozen edge ile benzer boyutlardadır. zaten çoğu thermalright radyatörde borular sabit oluyor. sizdeki durum nasıl bilmiyorum. eğer sizde pek sorun yaratmadıysa belki olur diye düşünüyorum. normalde lian linin kendi yaptığı 8.16 inch ile tam uyumlu. ama 9.16 olunca biraz sıkıştırma ihtimali kafa karıştırıyor.
Alıntıyı görüntüle
fotoğrafta attığım şekilde şuanda borular. birazcık sağa kaydırabildim fakat daha fazla kaydıramıyorum. bu silikon olan yerin tam orta alt taraflara geliyo. göz kararı tahmini bişiyler söleyebilirseniz memnun olurum.