🔥İndirim Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran 2999 TL + 150TL kargo

Ben aktif 360mm radyatör kullanıyom benzer ekranı bulunmakta. Arkada trcc %0.1 kullanıyordu. Ha eğer cidden o cinebench skoru 50 puan fazla olmadığında çok fazla takıntı yapacaksanız zaten bu tarz ürünlere bakmamanız gerekiyor. Ben genel demeyimimi ve görüntü güzelleştircek ürünleri seviyorum. Sıcaklık değerlerinin yavaş geçmesinin sebebi type a kullanmalarından kaynaklıdır. Type a portu type c ye göre daha az güç ve hız sunar. Doğal olarak yavaş gösterir. Radyatör ekranım 2.0 usb portu kullanıyor anakarta takılan ve milisaniyelik gecikme dışında anlık gösteriyor. Konuda ekranın kutu içeriğindende type c kablosu çıkıyor diye biliyorum zaten.
Hocam örnek performansa etikisi göstermek adına, yoksa puan peşinde olmak değil olay. Olay performansa etkisinin olduğunu göstermek, 2 gün sonra fps oyunlarda neden low fpslerim anlık bu kadar düşük diye aramayın.

Bundan önce 2500 bandına düşmüştü sonra fıyatı 3500-4000 lerde takılıyordu. Lian li 8.16 Lcd ekran alternatifi olarak fiyatı fena değil. Kendi sitesinde kargo ile birlikte 3150 TL gibi fiyata geliyor. Trendyol gibi sitelerdede aynı fiyatta. Eğer kuponunuz varsa trendyoldan betaplus adı altında alınabilir.

Trendyol linki : https://ty.gl/r6ht3jm1f2x76
Hocam bunu monitor altına koyup dekor ekran olarak kullansak uyar mı uygun bir standla. O şekilde kullanan kullanıcılar var mı

Hocam bunu monitor altına koyup dekor ekran olarak kullansak uyar mı uygun bir standla. O şekilde kullanan kullanıcılar var mı
Evet kullananları gördüm. Ama kablo boyutuna dikkat etmeniz gerekmekte. Kutudan çıkan kablo kasa içindeki uzunluğa göre tasarlanmış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam örnek performansa etikisi göstermek adına, yoksa puan peşinde olmak değil olay. Olay performansa etkisinin olduğunu göstermek, 2 gün sonra fps oyunlarda neden low fpslerim anlık bu kadar düşük diye aramayın.
Hocam ufak bi ekran veya programdan kaynaklı takılacağıma kim inandırdı sizi. 0.1 fpslerin düşmesinin onlarca sebebi var. Oyun optimisazyonumdan tutun. Bilgisayarımızdaki anakartın yetersiz kalması sebebiyle bile 0.1 fpsler düşebilir. R5 5600 falan kullanmıyosanız %0.1 kullanımı anlamassınız bile. Ayrıca kullandığınız windows bile arkada çalıştırdığı servisler daha fazla yük bindiriyor :D

Son düzenleme:
Tüm sorularınızı etiketleyerak yada dm den sorabilirsiniz siyah beyaz var elimde farklı bir konuda kutu açılışı ürün inceleme yüklemiştim

Ekler

• WhatsApp Image 2026-05-01 at 13.28.10.webp
    WhatsApp Image 2026-05-01 at 13.28.10.webp
    307.3 KB · Hit: 71
Dikkat edin betaplus(gaming.gen) açılıp geri iade edilmiş ürünler gönderilebiliyor ben fan seti almıştım geldiğinde etiket sıfır gibiydi kutuyu açınca fanların vidaları çıkmadı,şüphelenip kontrol edince fanlarda vida izleri olduğunu fark ettim, vidalar olsaydı muhtemelen kullanıldığını anlamazdım,çok başarılı etiket takılmıştı 😂 değişim için gönderdim, değişim yapmayıp iadesini yaptılar.

Bu kasanın içine ekran koyma fetişi nereden çıktı acaba?

Tüm sorularınızı etiketleyerak yada dm den sorabilirsiniz siyah beyaz var elimde farklı bir konuda kutu açılışı ürün inceleme yüklemiştim
Hocam konu normalde ölmüştüde. lian li o11 vision compact kasa kullanıyorsunuz sanırsam imzanızda yazıyor. ekranı dibine kadar çekince sıvı soğutma borularına dokunuyormu. ben arkaya sakladım sıvı soğutmayı. ekranı oraya koyucam ama thermalright boruları biraz sert olduğundan bükmek kolay olmuyor. fazla baskı uyguluyormu yoksa tam olarak oturuyormu ekran? siparişi verdim pazartesi tahmini gelir merak ediyorum nasıl durucak

Hocam konu normalde ölmüştüde. lian li o11 vision compact kasa kullanıyorsunuz sanırsam imzanızda yazıyor. ekranı dibine kadar çekince sıvı soğutma borularına dokunuyormu. ben arkaya sakladım sıvı soğutmayı. ekranı oraya koyucam ama thermalright boruları biraz sert olduğundan bükmek kolay olmuyor. fazla baskı uyguluyormu yoksa tam olarak oturuyormu ekran? siparişi verdim pazartesi tahmini gelir merak ediyorum nasıl durucak
Üst üste gelir. Bi tık sıkışıyor ama sabit durması için de iyi oluyor. Soğutucu borularının boyu önemli. Kastırıyorsa anında iade et.

Üst üste gelir. Bi tık sıkışıyor ama sabit durması için de iyi oluyor. Soğutucu borularının boyu önemli. Kastırıyorsa anında iade et.
Thermalright mjolnir vision kullanıyorum. tahminimce sizdeki frozen edge ile benzer boyutlardadır. zaten çoğu thermalright radyatörde borular sabit oluyor. sizdeki durum nasıl bilmiyorum. eğer sizde pek sorun yaratmadıysa belki olur diye düşünüyorum. normalde lian linin kendi yaptığı 8.16 inch ile tam uyumlu. ama 9.16 olunca biraz sıkıştırma ihtimali kafa karıştırıyor.
1778194423376.webp

fotoğrafta attığım şekilde şuanda borular. birazcık sağa kaydırabildim fakat daha fazla kaydıramıyorum. bu silikon olan yerin tam orta alt taraflara geliyo. göz kararı tahmini bişiyler söleyebilirseniz memnun olurum.

Thermalright mjolnir vision kullanıyorum. tahminimce sizdeki frozen edge ile benzer boyutlardadır. zaten çoğu thermalright radyatörde borular sabit oluyor. sizdeki durum nasıl bilmiyorum. eğer sizde pek sorun yaratmadıysa belki olur diye düşünüyorum. normalde lian linin kendi yaptığı 8.16 inch ile tam uyumlu. ama 9.16 olunca biraz sıkıştırma ihtimali kafa karıştırıyor.
Alıntıyı görüntüle
fotoğrafta attığım şekilde şuanda borular. birazcık sağa kaydırabildim fakat daha fazla kaydıramıyorum. bu silikon olan yerin tam orta alt taraflara geliyo. göz kararı tahmini bişiyler söleyebilirseniz memnun olurum.

Ekler

• 1000091816.webp
    1000091816.webp
    121.8 KB · Hit: 23
  • 1000091815.webp
    1000091815.webp
    112 KB · Hit: 25
MSI PANO 100R PZ kasanın öndeki tarafına koyulur mu ?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-05-08 074612.webp
    Ekran görüntüsü 2026-05-08 074612.webp
    30.1 KB · Hit: 14
Geri