Yardım Mouselardan hangileri daha iyi

stbeox

80+
Reaksiyon skoru
70
scyrox markası genel olarak kaliteli ve güzel bende kullanıyorum gayet iyi sorunsuz calısıyor 1 yıldır

Atk best ultimate kullanıyorum tutuş sana uygunsa kafanda soru işareti kalmasın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Elin 18den büyükse x1 v2 ultimate 2.0
Değilse A9 ultimate almalısın bence

valla çok fazla seçenek var gerçekten karar veremedim atk dan daha fazla onerilen leviathan var

RAWM ES21 Pro Darmoshark M3 Pro Max Scyrox V6 ATK Dragonfly A9 Ultimate Wraith W1 RAWM Leviathan V4

Bu mouselar arasında kaldım çoğu aynı donanım ama şekil, batarya, yazılım/driver, malzeme kalitesi bakımından hangileri diğerlerine göre daha iyidir?
Ellerim terliyor oyun oynarken, tutuşum palm şeklinde. 8K asla kullanmayacağım sadece 1K kullanacağım
Başka mouse önerileriniz varsa yazabilirsiniz razer ve asus dışı

rawm gördüğün yerde uzaklaş
aralarında en mantıklı tercih scyrox v6

rawm gördüğün yerde uzaklaş
aralarında en mantıklı tercih scyrox v6
başka bi forumda herkes leviathan öneriyordu ondan dedim. Scyrox veya atk uzun süre götürür mü sonuçta baya para vercez bari uzun yıllar kullanalım yani

başka bi forumda herkes leviathan öneriyordu ondan dedim. Scyrox veya atk uzun süre götürür mü sonuçta baya para vercez bari uzun yıllar kullanalım yani
götürebilir de götürmeyebilir de şans işi. kesin yanıt veremem

RAWM ES21 Pro Darmoshark M3 Pro Max Scyrox V6 ATK Dragonfly A9 Ultimate Wraith W1 RAWM Leviathan V4

Bu mouselar arasında kaldım çoğu aynı donanım ama şekil, batarya, yazılım/driver, malzeme kalitesi bakımından hangileri diğerlerine göre daha iyidir?
Ellerim terliyor oyun oynarken, tutuşum palm şeklinde. 8K asla kullanmayacağım sadece 1K kullanacağım
Başka mouse önerileriniz varsa yazabilirsiniz razer ve asus dışı

darmoshark m3 pro max kullanıyorum 1 yılı geçti ve aşırı iyi bişey. hiçbir sıkıntı yaşamadım hocam eğer aklındaysa alabilirsin düşünmeden. diğerlerini bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,842
Üyeler
194,695
Son üye
Slmkrkmz
Geri