Arkadaşlar acil yardım lazım bu cam panel nasıl açılıyor ne vida var ne bir yer çözemedim fazla zorlasam kırılacakmış gibi hissediyorum. Yardım edin anlayan varsa sistemi toplayamıyorum.
Bu kasanın yan paneli bir kapı gibi açılır. Camın ön tarafında (ön panele yakın olan kısımda) genellikle küçük bir kumaş tutamaç veya camın kenarında parmağınızla kavrayabileceğiniz bir boşluk bulunur.
Açılış: Camı kendinize doğru çekerek mıknatıslı tutuculardan kurtarın. Cam bir kapı gibi arkaya doğru açılacaktır.
Bu kasanın yan paneli bir kapı gibi açılır. Camın ön tarafında (ön panele yakın olan kısımda) genellikle küçük bir kumaş tutamaçveya camın kenarında parmağınızla kavrayabileceğiniz bir boşluk bulunur.
Açılış: Camı kendinize doğru çekerek mıknatıslı tutuculardan kurtarın. Cam bir kapı gibi arkaya doğru açılacaktır.
Yeni aldım sistem kurdum görsel olarak iyi ama eksileri var evet 360lık radyatör sığmıyor sığıyor ama zormuyorsun kablo yerine fazladan alan verilmiş içerisi bana biraz dar geldi 5080 ve arctic freze III var bayağı ufak gözüküyor resimleri atarım.