En Ucuz Sistemi Bulmak İçin App Geliştirdim: enucuzsistem.com

Mesela 7800x3D ye baktım hocam en basit en çok aranan işlemcilerden biri satıcı dfsbilgisayar tanınan bir satıcı yani 14700 küsür gözüküyor sitede 15300 küsür
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mesela gaming gecesine entegre mi denemedim ama değilse onu da yaparsanız iyi olur baya
Hocam kusura bakmayın, tam anlayamadım. Şu an baktığımda sitelerdeki fiyatlarla aynı fiyatları görüyorum. Siz sanırım şu linkten girince 500 TL’lik Akakçe kuponuyla olan indirimli fiyatı diyorsunuz, doğru mu anladım acaba?
https://www.akakce.com/islemci/en-u...-sekiz-cekirdek-4-2-ghz-fiyati,334009206.html
Çünkü kendi sitesinde 15.200 TL görünüyor ve bende PttAVM ürünleri de yok zaten. + Kupon da Akakçe’nin kampanyası bildiğim kadarıyla.

İncehesap Gaming Gecesi için de bir şeyler düşünüyorum, hemen olmaz ama bakıyorum hocam.

Hocam kusura bakmayın, tam anlayamadım. Şu an baktığımda sitelerdeki fiyatlarla aynı fiyatları görüyorum. Siz sanırım şu linkten girince 500 TL’lik Akakçe kuponuyla olan indirimli fiyatı diyorsunuz, doğru mu anladım acaba?
https://www.akakce.com/islemci/en-u...-sekiz-cekirdek-4-2-ghz-fiyati,334009206.html
Çünkü kendi sitesinde 15.200 TL görünüyor ve bende PttAVM ürünleri de yok zaten. + Kupon da Akakçe’nin kampanyası bildiğim kadarıyla.

İncehesap Gaming Gecesi için de bir şeyler düşünüyorum, hemen olmaz ama bakıyorum hocam.
Akakçenin değil PTTAVM nin kendi indirimi. 500 TL olan .

Akakçenin değil PTTAVM nin kendi indirimi. 500 TL olan .
Hocam o kuponları akakçe işbirliğiyle yapıyor ama bir kupon kaynağı bulursam teknik olarak entegre edebilirim vakit ayırıp detaylıca yazdığınız için de teşekkürler

Hocam o kuponları akakçe işbirliğiyle yapıyor ama bir kupon kaynağı bulursam teknik olarak entegre edebilirim vakit ayırıp detaylıca yazdığınız için de teşekkürler
Ne demek biz teşekkür ederiz.

Hocam sitede şuan 2 problem var. Birincisi gamegaraj'ın direk kendi official sitesinden veri çekmiyor galiba oradaki OEM paketler gözükmüyor eklemenizi tavsiye ederim avantajlı fiyatları oluyor çünkü. İkincisi soldaki filtrelerden ekran kartı vrami 16 gb seçtiğim halde 5060 8 gb önermeye devam ediyor. Aşağıya fotoğrafını bırakıyorum.

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    92.1 KB · Hit: 22
Hocam sitede şuan 2 problem var. Birincisi gamegaraj'ın direk kendi official sitesinden veri çekmiyor galiba oradaki OEM paketler gözükmüyor eklemenizi tavsiye ederim avantajlı fiyatları oluyor çünkü. İkincisi soldaki filtrelerden ekran kartı vrami 16 gb seçtiğim halde 5060 8 gb önermeye devam ediyor. Aşağıya fotoğrafını bırakıyorum.
Hocam vakit ayırıp yazdıgınız için teşekkürler sorun hepsiburada yüzünden oluyormuş o yüzden oradan çektiklerimde vram hatalı geliyormuş en kısa sürede düzeltiyorum. GameGaraj'ın offical kendi sitesinde 147 sistem stokta gözüküyor bakıtıgım üzere benim sitemde de 147 gözüküyor birebir eşleştirmedem ama sizin göremediginiz bir sistem varsa ona da detaylıca bakarım tekrardan teşekkürler

Hocam tahmin ettigimden daha derin bir sorun varmış biraz zaman alıcak ama bugün düzelmiş olucak VRAM sorunu

eline emeğine sağlık hocam, çok profesyonel, uğraşılmış bir site olmuş

Fiyat güncelleştirmesini şu an 3 saatte bir yapmaya çalışıyorum (geceleri yapmıyorum) sıklığı çok arttırınca sitelerden ban yeme ihtimalim yüksek kademeli şekilde test arttırmaya çalışıyorum. Filtreler için haklısınız geliştirmek için çalışıyorum
Hocam sitenizdeki taksit filtresinde kart ayarlayınca çalışmıyor direk taksitlileri gösteriyor

Hocam sitenizdeki taksit filtresinde kart ayarlayınca çalışmıyor direk taksitlileri gösteriyor
Hocam tam olarak sorunu anlayamadım rica etsem biraz daha detaylı yazar mısınıız hemen düzelteyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eline emeğine sağlık hocam, çok profesyonel, uğraşılmış bir site olmuş
Geliştirmeye çalışıyorum değerli yorumunuz için de teşekkürler

enucuzsistem.com

Merhabalar,
Hazır sistem veya tek tek parça aramayı kolaylaştırmak için geliştirdiğim enucuzsistem.com sitesini paylaşmak istedim.

🖥️ Ne yapıyor?
  • Hazır Sistem Karşılaştırma: 8+ mağazadan hazır sistem fiyatlarını tek sayfada görün, filtrelere göre sıralayın.
  • Özelleştirme Hesaplama: Bazı mağazalarda (İtopya, GamingGenTR gibi) sunulan RAM, GPU, SSD gibi özelleştirme seçeneklerini de hesaba katıyor. Yani "16GB RAM yerine 32GB seçersem fiyat ne olur?" sorusunun cevabını da görebilirsiniz.
  • Karşılaştırma & Favoriler: 5'e kadar sistemi yan yana kıyaslayın — işlemci, GPU, RAM, anakart, PSU puanlama ve renk kodlamasıyla. Beğendiklerinizi favorilere ekleyin.
  • Fiyat Takip & Alarm: Her ürünün fiyat geçmişi grafikle gösterilir. Fiyat düşünce e-posta bildirimi alabilirsiniz.
  • PC Toplama Sihirbazı: Bütçenize ve kullanım amacınıza göre otomatik sistem önerileri sunar.
  • Parça Sayfaları: İşlemci, GPU, RAM, anakart, SSD, kasa, soğutucu ve güç kaynağı — her parçanın ayrı ayrı fiyat karşılaştırma ve fiyat geçmişi sayfası var.
  • Taksit Hesaplama: Karşılaştırma ekranında banka/kart seçerek peşin fiyatına taksit veya vade farklı taksit hesaplaması yapabilirsiniz

Fiyat verileri düzenli olarak güncelleniyor. Öneri ve geri bildirimlerinize açığım. Siteyi kullanıp fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🙏

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle[]Alıntıyı görüntüle
Denemedim ama güzelduruyor emeğe saygı 🙏

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,205
Üyeler
196,915
Son üye
Poyrazz09
Geri