Honda Cb500 Hornet Hakkında Düsünceleriniz Nelerdir?

NØTNAMÆS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
361
ileride bu motora geçmeyi düşünüyorum motordan anlayan varsa yardımcı olabilir misiniz amacım
günlük kullanım şehir içi arada uzun yol max 150km arazi
naked motor seviyorum başka kategoriden düşünmüyorum
bütçem dahilindeki en stabil sakin ve dayanıklı motor galiba bu
ya 6 ay a yada seneye değiştireceğim

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Bayılıyorum param olsada alsam . Segmentinde güzel bir motor

Bayılıyorum param olsada alsam . Segmentinde güzel bir motor
bencede segmentine göre baya bi şık ama yakın çevremdeki kime sorarsam sorayım onu ne yapacaksın iyi değil diyorlardı ben de 2 aydır araştırdım motorun yapısı bana baya bi uyumlu olunca son fikirleride almak istedim

bencede segmentine göre baya bi şık ama yakın çevremdeki kime sorarsam sorayım onu ne yapacaksın iyi değil diyorlardı ben de 2 aydır araştırdım motorun yapısı bana baya bi uyumlu olunca son fikirleride almak istedim
Çevreni afedersin s et hocam bende kafamda internetten araştırarak bişeyler belirliyorum birilerine sorunca saçma sapan fikirler söylüyorlar adamın mesela hayatında bildiği tek hayali olan motoru bana öneriyor (drift l) o yüzden kimseyi dinleme hocam senin kafana araştırmalar sonucu yatıyorsa al. Yoksa dışarda fikri olmayanın zikri oluyor. Ama bence sıfır almak yerine ikinci elden çok az binilmiş bişey bakıp daha ucuza getirebilirsin ama bütçe varsa sıfır al tabi rodajını tertemiz kendin yap.

Çevreni afedersin s et hocam bende kafamda internetten araştırarak bişeyler belirliyorum birilerine sorunca saçma sapan fikirler söylüyorlar adamın mesela hayatında bildiği tek hayali olan motoru bana öneriyor (drift l) o yüzden kimseyi dinleme hocam senin kafana araştırmalar sonucu yatıyorsa al. Yoksa dışarda fikri olmayanın zikri oluyor. Ama bence sıfır almak yerine ikinci elden çok az binilmiş bişey bakıp daha ucuza getirebilirsin ama bütçe varsa sıfır al tabi rodajını tertemiz kendin yap.
Dediğiniz gibi bana öneri yapanların hayal motoru max mt25 mt 25 i kötülemek için söylemiyorum ama benim için bi motorun 14 15 bin devir çevirmesi saçma ben bayağı bir sakin sürücüyüm eğitimi halledince en kısa sürede geçiceğim
Zaten 0 almayı düşünmüyorum ama bazen honda nakitte iyi kampanya yapıyor denkgelirse 0 neden olmasın

Dediğiniz gibi bana öneri yapanların hayal motoru max mt25 mt 25 i kötülemek için söylemiyorum ama benim için bi motorun 14 15 bin devir çevirmesi saçma ben bayağı bir sakin sürücüyüm eğitimi halledince en kısa sürede geçiceğim
Zaten 0 almayı düşünmüyorum ama bazen honda nakitte iyi kampanya yapıyor denkgelirse 0 neden olmasın
Alınca bizede yazda hocam tecrübelerin nasıl öğrenelim ileride düşünüyorum bende

Motorun piyasası kötü satış olarak, adamlar MT25 den kötü gibi görüyor motoru garip bir şekilde. Ama güzel motordur, sadece fiyatı Hornet 750 ye aşırı yakındı bir ara, hala o sıkıntı varsa 750 almak daha mantıklı bence motoru hariç de baya farkı var çünkü.

Neye biniyorsun şuan
Tvs raider 125 e biniyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Motorun piyasası kötü satış olarak, adamlar MT25 den kötü gibi görüyor motoru garip bir şekilde. Ama güzel motordur, sadece fiyatı Hornet 750 ye aşırı yakındı bir ara, hala o sıkıntı varsa 750 almak daha mantıklı bence motoru hariç de baya farkı var çünkü.
Yaşımdan dolayı daha yeni a2 alabiliyorum şuan düşük cc kullandığımdan bu bile yüksek normalde 750 lik aşırıya kaçar

Yaşımdan dolayı daha yeni a2 alabiliyorum şuan düşük cc kullandığımdan bu bile yüksek normalde 750 lik aşırıya kaçar
Kaç ay tecrüben var bilmiyorum ama 6 ay falan bindiysen çok rahat geçilir bence başlarsa sakin kullanmak kaydıyla. Modlardan da en kısığa alıcaksın tabi bu senin elinin ayarına bağlı kendine hakim olamıyorsan 1 senede tecrüben olsa sıkıntı yaşayanilirsin motorla bütünleşene kadar sakin kullanmak gerek onun dışında ben 1 senedir 80cc kullanıyorum bütçem olsa 125 250 falan değil gider direkt alırım cb500 ü bizde çok abartılıyor çok 125 le başla yada max 250 ile başlanır gibi şeyler var ama yurt dışında erkeklerden daha kısa zayıf olmalarına rağmen kızlar bile genelde 1000 likle başlıyor en aşağı 600cc den başlıyorlar.

Aynen

750 sıkıntı onun Torku çok yüksek ufak bi hatada seni kenara tükürüp ben gidiyorum deme ihtimali çok yüksek ĞALDPALXPAL

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,157
Üyeler
194,872
Son üye
Mert.001
Geri