🔥İndirim Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Sıvı Soğutucu 2299 TL +Kargo

bu arada şimdi dikkat ettim tüm ocypus ürünlerine indirim yapmışlar kasası soğutucuları vs her şey indirimde komple bir siteye bakın bence

fikir verecek var mı?
Bana soracak olursan fiyat performans açısından forum yorumlarından belli gayet güzel ürün 240mm 2 fanlı olacağına bu fiyata neden daha şık görüntü ve kalitede seni üzmeyecek bir parça seçmeyesin ?

GÖZÜNÜZ KAPALI ALIN ÇÖKÜN FİYAT ON NUMARA HEM SİYAH HEM BEYAZ OLANINI ŞU AN KULLANIYORUM. POMPA HIZI SABİT AMA SESSİZ. FİYAT PERFORMANS Bİ SIVI SOĞUTMA.

2599 TL DEN DAHA AŞAĞI DÜŞMÜŞ.

240 olanı aldım oda iyi 360 kasaya zor sığacaktı. Ryzen 5 7600 işlemciye yeterde artar bence.

Ekler

• Screenshot_20260508_165524_Chrome.webp
    Screenshot_20260508_165524_Chrome.webp
    61.4 KB · Hit: 46
hocam suan kullanıyorum demıssın de bende kullanıyorum bırsey sormak ıstıyorum. bende fanlar yuksek devıre cıkıncı tıtrıyor ve asırı ses cıkarıyorlar sende de boyle bırsey varmı sızce aldıgım yere gondereyım mı gerı
Bende öyle bir sorun yok hocam son hizda calisinca ses artiyor akvaryum kasa benim ama titreme uğultu vb seyler bende yok montajlarken çap takmis olabilir misiniz vidalari felan esit 1-3-4-2 seklinde sikmaniz gerekli çünkü

GÖZÜNÜZ KAPALI ALIN ÇÖKÜN FİYAT ON NUMARA HEM SİYAH HEM BEYAZ OLANINI ŞU AN KULLANIYORUM. POMPA HIZI SABİT AMA SESSİZ. FİYAT PERFORMANS Bİ SIVI SOĞUTMA.

2599 TL DEN DAHA AŞAĞI DÜŞMÜŞ.

Alalı 1 hafta oluyor 250k plus ile kullanıyorum boşta 30-32 derece pubg testi en düşük her şey 350-400 FPS arası yük altında Max 50 derece cinemark testi 10 dkk Max 65 derece

Bende öyle bir sorun yok hocam son hizda calisinca ses artiyor akvaryum kasa benim ama titreme uğultu vb seyler bende yok montajlarken çap takmis olabilir misiniz vidalari felan esit 1-3-4-2 seklinde sikmaniz gerekli çünkü
nerdeki vidaları 1 3 4 2 şeklinde takmam lazım hocam radyatörün mü fanların mı

nerdeki vidaları 1 3 4 2 şeklinde takmam lazım hocam radyatörün mü fanların mı
Radyatoru kasaya montajlarken fanlar zaten hazir takili geliyor belki takip tek tarafi sikip digerleri sonra sikinca titresim yapabilir eger gecmezse garantiye gondermen gerekebilir. Bende yok çünkü oyle bir sorun

Radyatoru kasaya montajlarken fanlar zaten hazir takili geliyor belki takip tek tarafi sikip digerleri sonra sikinca titresim yapabilir eger gecmezse garantiye gondermen gerekebilir. Bende yok çünkü oyle bir sorun
hava sogutma montajı yap gıbı mı dıyorsun yanı 1350rpm ustune cıkınca kafayı yemeye baslıyor fanlar mesela o tıtreme olayı 1300 rpmlerde olurken 2100 rpmlerde olmuyor

Alalı 1 hafta oluyor 250k plus ile kullanıyorum boşta 30-32 derece pubg testi en düşük her şey 350-400 FPS arası yük altında Max 50 derece cinemark testi 10 dkk Max 65 derece
Son hızda fanlar ne kadar sesli acaba? Ben de aynı işlemci ile kullanmak için Phantom spirit 120 Evo aldım ama son zamanlarda sıvı soğutma indirimleri kafamı karıştırıyor, geçmeye değer mi diye?

Geri