Sizce 109 k sistem tavsiyeniz nedir ?

Reaksiyon skoru
3
1778255201729.webp

ÖZELLİKLER BUNLAR SADECE RAM 16 GB ONUDA SONRADAN EKLEMEYE DUSUNUYORUM 32 GB RAM OLAN FIYATI İSE 118K YA GELYIOR BURDAN TOPLAYINCA SIZCE Alınır mı? NE DIYORSUNUZ ?

Alıntıyı görüntüle
ÖZELLİKLER BUNLAR SADECE RAM 16 GB ONUDA SONRADAN EKLEMEYE DUSUNUYORUM 32 GB RAM OLAN FIYATI İSE 118K YA GELYIOR BURDAN TOPLAYINCA SIZCE Alınır mı? NE DIYORSUNUZ ?
Sıvı soğutma overkill alınmaz.
Ram 32 şart bu sisteme.
Colorful anakart alınmaz.
Psu değişmeli.
Kısaca parçaları farklı siteden almalısınız örnek vereyim.

Sıvı soğutma overkill alınmaz.
Ram 32 şart bu sisteme.
Colorful anakart alınmaz.
Psu değişmeli.
Kısaca parçaları farklı siteden almalısınız örnek vereyim.
hocam bana önerdıgınız parcaları yazarmsınız rıca etsem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam ekran kartı 5070 ti istiyorum ona göre bır onerınız varmıdır

hocam bana önerdıgınız parcaları yazarmsınız rıca etsem

hocam ekran kartı 5070 ti istiyorum ona göre bır onerınız varmıdır
Total bütçe ne kadar ayrıca 9800x3d şart değil zaten 2k kullanacaksınız fark etmeyecek 7800x3d yeterli. Ramleri sahibinden yada facebooktan ikinci el alın al satçılar çok 2x16 6000mhz cl 30 ramleri 16-17k bulursunuz.

Total bütçe ne kadar ayrıca 9800x3d şart değil zaten 2k kullanacaksınız fark etmeyecek 7800x3d yeterli. Ramleri sahibinden yada facebooktan ikinci el alın al satçılar çok 2x16 6000mhz cl 30 ramleri 16-17k bulursunuz.
total butce 115 k

total butce 115 k
bugun olucak olan ındırımden guzel bır şey bulabılırmyım acaba ınce hesaptan bilginiz varmdıır

total butce 115 k

bugun olucak olan ındırımden guzel bır şey bulabılırmyım acaba ınce hesaptan bilginiz varmdıır
Bakmak gerek ama sanmıyorum incehesap'ın öyle gerçekten iyi ürünlere indirim yaptığını görmedim. Bütçe 115 ise psu bu olsun. Kalan paraya ise soğutucu olarak bunu alın ama mutlaka amazondan alın teknobiyotik sıkıntı çıkarıyor amazon güvenceniz olsun. Kasayıda kalan para ve zevkinize göre siz seçersiniz.

parça planını ayarla acelen yok ise indirimleri takip et indirimlere yapış taksitle al peşin para kalsın acil durumlar için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,142
Üyeler
194,857
Son üye
Aqnbaba
Geri