o model macig teknolijinin kendi sitesinde yok eski modeli var. Büyük ihtimal ilan başlığı amazonda komple yanlış yazılmış .Model numarası PA-2G2BB-EU yazılmış bu 3.1 versiyon. Tabi onuda yanlış yazmadılarsa.
o model macig teknolijinin kendi sitesinde yok eski modeli var. Büyük ihtimal ilan başlığı amazonda komple yanlış yazılmış .Model numarası PA-2G2BB-EU yazılmış bu 3.1 versiyon. Tabi onuda yanlış yazmadılarsa.
Resimler falanda yeni olan modelin ama bilemedim.o model macig teknolijinin kendi sitesinde yok eski modeli var. Büyük ihtimal ilan başlığı amazonda komple yanlış yazılmış .
bu yazılarıda atarım Amazon bu satıcı yüzünden müşteri kaybediyor filan diye abartırımAmazon üzerinden olduğu için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum hocam model yanlış gelirse iadeye gönderir arkadaşlar.
Bu satıcının hiçbir ürününü atmayacağım bundan sonra, indirimde dahi olsa. Amazon'a sormuştum, "İade alırız her türlü," demişlerdi. İade edin hocam, yazık; müşteriyi kandırmaktan utanmıyorlar vallahi.3.0 geldi...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İnadına açtım kutuyu, iade edicez yapacak bir şey yok.
Aynen hocam iade edicem, sinir olduğum için açtım kutuyu uğraşıp dursunlar satmakla.Bu satıcının hiçbir ürününü atmayacağım bundan sonra, indirimde dahi olsa. Amazon'a sormuştum, "İade alırız her türlü," demişlerdi. İade edin hocam, yazık; müşteriyi kandırmaktan utanmıyorlar vallahi.