Logitech G Pro X2 Superstrike Alınır mı?

valla bende 10 levelım ama bende atk a9 air kullanıyorum :D
ATK Ghost Ultimate kullanıyorum elime pek uymadı ağrı yapıyor nedense ayrıca speed pad kullanıyordum max firmware moda alınca sensör atlaması sorunu yaşadım skatez değiştim lod değiştim bir şey değişmedi medium firmware moda alınca sorunsuz ilerliyor ama max modda speed pad'de sensör takılıyordu control pad'e geçip denedim max modu bu sefer de sorun çözüldü ama istediğim sürtünme hızı olmadığı için alışamadım :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tercih senin benim fikrim o farka değmeyeceği farklı fikirler alıp yapay zekaya sorabilirsin.
Çoğunluk magnezyum mouse al karbon fiber mouse al diyor ama zaten çoğunu deneyimledim öyle aham şaham bir şeyleri yok ve delikli mouse'tan bıktım desem yeridir :D

ATK Ghost Ultimate kullanıyorum elime pek uymadı ağrı yapıyor nedense ayrıca speed pad kullanıyordum max firmware moda alınca sensör atlaması sorunu yaşadım skatez değiştim lod değiştim bir şey değişmedi medium firmware moda alınca sorunsuz ilerliyor ama max modda speed pad'de sensör takılıyordu control pad'e geçip denedim max modu bu sefer de sorun çözüldü ama istediğim sürtünme hızı olmadığı için alışamadım :D

Çoğunluk magnezyum mouse al karbon fiber mouse al diyor ama zaten çoğunu deneyimledim öyle aham şaham bir şeyleri yok ve delikli mouse'tan bıktım desem yeridir :D
bilmiyorum carbon fiber mouselara hep önyargılıyımdır demekki önyargımda haklıyım :D elo kaçtı acaba

Dostum geçen gittim mediamarkta demosu vardı denedim click sesi sonuna kadar getirsende yok ama elinde click hissiyatı oluyor garip bir mouse muadili olmadığı için ucuzunu alda diyemem 10k vermek sana koymuyorsa al geç bence

gpx2 dex e baksana eğer palm grip tutuyorsan daha uygun superstrike palm grip için çokda uygun değil

iyii eğer solo kasıyorsan 1 2 haftaya 10 olursun benim 2500 elo
Bazen solo bazen ekiple oynuyorum hocam.
Dostum geçen gittim mediamarkta demosu vardı denedim click sesi sonuna kadar getirsende yok ama elinde click hissiyatı oluyor garip bir mouse muadili olmadığı için ucuzunu alda diyemem 10k vermek sana koymuyorsa al geç bence

gpx2 dex e baksana eğer palm grip tutuyorsan daha uygun superstrike palm grip için çokda uygun değil
10K vermiyorum aslında ATK Ghost Ultimate + 5k nakit şeklinde alacağım.

Tek cümle, alınır. Mousepad’ı bekliyor kutusunda :)

Ekler

• image.webp
    image.webp
    641.3 KB · Hit: 29
Hayırlı olsun memnun musunuz acaba deneyimleriniz nedir birde bu mouse hangi mouse padi tercih etmeliyiz
Baya memnunum çok değişik bir hissi var. Ben ESPTiger Pioneer Series Wu Xiang V2 ve ESPTiger Blaze V3 aldım ikisinde de çok iyi performans veriyor. ESPTiger Blaze V3 Hybrid Speed olarak geçiyor diğeri direkt Speed.

H
Baya memnunum çok değişik bir hissi var. Ben ESPTiger Pioneer Series Wu Xiang V2 ve ESPTiger Blaze V3 aldım ikisinde de çok iyi performans veriyor. ESPTiger Blaze V3 Hybrid Speed olarak geçiyor diğeri direkt Speed.
Hangisini almamı önerirsiniz cs oynuyorum sadece

Hangisini almamı önerirsiniz cs oynuyorum sadece
Hybrid olan daha mantıklı olur bence. Cs oynamıyorum ama Cs de kontrol anlık durdurma vs daha önemli. Ben genelde Apex, EFT tarzı oyunlar oynuyorum oyuna göre değiştiriyorum. Daha iyi tam control mousepadlar da var onlara da bakabilirsin. Youtube da inceleyen bir arkadaş var yazsan bulursun zaten.

Geri