paran varsa evet ama ne bileyim tuşun sertliğini ayarlamak için 10 k biraz fazla olurSelamlar, Bu mouse hakkında pek bilgi sahibi değilim daha önce superlight 1 kullanmıştım memnundum bu mouse alıp kullanan deneyen var ise veya bilgisi olan var ise paylaşırsa çok sevinirim.
Superlight ile aynı sensörü kullanıyor tek farkı mouse clicklerinin sertliğini falan ayarlayabiliyor oluşun. Superlight 2 ile arasında 5K fiyat farkı var. Bence değmez o farkı hissetmezsin bile.ATK Ghost'tan geçiş yapacağım değer mi?
Rapid Trigger mouse FPS oyunlarında avantaj sağlamaz mı?Superlight ile aynı sensörü kullanıyor tek farkı mouse clicklerinin sertliğini falan ayarlayabiliyor oluşun. Superlight 2 ile arasında 5K fiyat farkı var. Bence değmez o farkı hissetmezsin bile.
bence değmez eğer hard fps oynamıyorsan esporcu olmak istemiyorsanATK Ghost'tan geçiş yapacağım değer mi?
Sağlar ama abartı şekilde değil milisaniyelerle fark yaratır. İkisinide kullanıp deneyimleyen insanlar var çok bir fark olmadığını söylüyorlar. Tek güzel yanı click sertliğinin ayarlanıyor oluşu. Sonuçta aynı sensör var iki modeldede. E-Spor turnuvalarına katılıyor bu işten para kazanıyorsanız alınır onun harici evde oyun oynayan biri için fark yok denecek kadar az. 5 bin TL farka başka bir ekipmanınızı yükseltebilirsiniz. 1-2 sene içinde manyetik klavyeler gibi yaygınlaşacağını diğer markalarında model çıkaracağını düşünüyorum ayrıca. İlk logitech çıkardığı için şuan tutturduğu fiyata satıyor bu özelliği.Rapid Trigger mouse FPS oyunlarında avantaj sağlamaz mı?
FPS harici oynadığımız oyun yok ekip olarak'ta single olarak'ta hikayeli oyun oynamıyoruz hep reko oyunlar oynuyoruz.Sağlar ama abartı şekilde değil milisaniyelerle fark yaratır. İkisinide kullanıp deneyimleyen insanlar var çok bir fark olmadığını söylüyorlar. Tek güzel yanı click sertliğinin ayarlanıyor oluşu. Sonuçta aynı sensör var iki modeldede. E-Spor turnuvalarına katılıyor bu işten para kazanıyorsanız alınır onun harici evde oyun oynayan biri için fark yok denecek kadar az.
valla bende 10 levelım ama bende atk a9 air kullanıyorumFaceit kasıyorum şuan 9 lvl'im envanter'de dizdim.
Tercih senin benim fikrim o farka değmeyeceği farklı fikirler alıp değer mi değmez mi diye kullanım senaryona göre yapay zekaya sorabilirsin.FPS harici oynadığımız oyun yok ekip olarak'ta single olarak'ta hikayeli oyun oynamıyoruz hep reko oyunlar oynuyoruz.