❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

garanti pay ile ödeyen oldu mu nasıl oluyor onunla ve daha mı hızlı, kartım garanti çünkü de belki bunu deneyebilirim

şimdiden denemek için garanti payle almaya calısıyordum da siteye atıyor tel no giriyorum sonra hata veriyor kart bilign yanlıs falan diye değişik anlamadım ne iş normalde uygulamaya bildirim atması lazım bozuk herhalde ya da bende bi sorun var

garanti pay ile ödeyen oldu mu nasıl oluyor onunla ve daha mı hızlı, kartım garanti çünkü de belki bunu deneyebilirim
tam denemedim ama anladığım senin garantinin sitesine atıyor, cep telefonu ya da tc giriyordun sonra telefondan onaylayınca oluyor heralde
kanka sen iki sekmede ödeme sayfası aç birinden kartla ödersin diğerinden garanti pay denersin

şimdiden denemek için garanti payle almaya calısıyordum da siteye atıyor tel no giriyorum sonra hata veriyor kart bilign yanlıs falan diye değişik anlamadım ne iş normalde uygulamaya bildirim atması lazım bozuk herhalde ya da bende bi sorun var

Ben de bir deneyeyim dedim de bende bir sorun olmadı. Telefon numarasını girince anlık olarak uygulama içinden bildirim gözüktü bende.

stoğu olmayan bir ürün olabilirmi acaba ben bulamadım birde id şeyini bizimi kekliyolar

Ekler

• Screenshot_58.webp
    Screenshot_58.webp
    22.1 KB · Hit: 160
valla bi kaç sekme açtım birinde deniycem birazdan olmazsa

forumdaki ürün çıkmassa fena patlıycaz he

Geri