yok sepette tekti ** müşteri hizmetlerine yazdım bakalımSen 2 tane mi almaya çalıştın kral naptın![]()
yok sepette tekti ** müşteri hizmetlerine yazdım bakalımSen 2 tane mi almaya çalıştın kral naptın![]()
Hocam link sayesinde ödedik de adres kısmı boş kaldı sipariş onaylandı ne etcez?rica ederim
benim siparişlerim kısmında gözükmüyor ürün diğerlerinin attığı ekran görüntüleri gibi ama aldım diye umut ediyorum neyse hayırlısı,olmazsa mail falan atarım param çekildi sonuçtahe 6 tane sekmede ödeme kısmındayım o yüzden 6 tane yarım kalmış diye gösteriyor sanırım neyse aldım galiba yani umarım, kalanla başarılar inşallah ihtiyacını olanlar alır, keşke geçen hafta da garanti pay ile ödeseydim
Sıkıntı yok reis parayı çekti sonuçta en kötü tüketici hakem heyeti, aihm falan şansımızı denerizgözükmüyo şuanda ve başarısız kısmına gelince bi ton ürün gözüküyo birden fazla sekmede dendiğimden galibayarım kalmış oalrak gözüküyor yani burdakiler ama paramı çekti işte emin değilim oldu galiba ya
https://www.incehesap.com/garantipay/payment.php ürün sepette ise direk garanti paye giden url bu
Gereği yapıldı
Alıntıyı görüntüle
Ne alırsan 1 TL böyle böyle tüm setup tamamlanır..
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle