Huseyinatik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 431
alanlara saydıranlar olmuş beyler ayıp çoklu alanlara bende gıcık oluyorum ama 1 tane alanlara neden linçliyosunuz haram olsun vs yazıyorsunuz.
Eyvallah ama kimse görmedi sanırım ihtiyacı olan birine gitsin istiyorumsen adamsın
Bendende 1 kere çekmiş aynısıdostlar 3 kere 60 tl çekmiş, 2 tane de işlem yarım kalmış diyor?
yok dostum ben daha önce bir şey almadım 3 kere ödeme alınmış sadece 1 i başarılı gözüküyor. Nasıl bir iş yapıyorlar anlamadımGeçen hafta kulaklık alıp bu hafta klavye düşüren var mı belkide önleme yapmışlardır başarısız olanların o şekilde olmuş olabilir mi
Bu arada bence çoğu insan aksiyonu ve heyecanı için saldırıyor. 1000 kişiden gerçekten ihtiyacı olan 100 kişi çıkmazolay bu kadar insanın beleş bir şey gördüğünde saldırması abi, dandik klavyesinde de değilim sadece durumumuza üzülüyorum, düştüm kelimesine takılma almam 2.el zaten
la satmıyacam gel kargo ücreti de benden vericem direk üzülme daha fazlaolay bu kadar insanın beleş bir şey gördüğünde saldırması abi, dandik klavyesinde de değilim sadece durumumuza üzülüyorum, düştüm kelimesine takılma almam 2.el zaten
Alanlara hayırlı olsun da adres seçme ekranını sürekli boş getiren incehesabı kınıyorumalanlara saydıranlar olmuş beyler ayıp çoklu alanlara bende gıcık oluyorum ama 1 tane alanlara neden linçliyosunuz haram olsun vs yazıyorsunuz.
Yakın çevrende bildiğine ver hocam burada yalan söyleyen çıkar malesefEyvallah ama kimse görmedi sanırım ihtiyacı olan birine gitsin istiyorum
Bende 2 tane çekildi biri başarısız diğeri hiç gözükmüyor ne saçma sapan iş yapıyorlaryok dostum ben daha önce bir şey almadım 3 kere ödeme alınmış sadece 1 i başarılı gözüküyor. Nasıl bir iş yapıyorlar anlamadım
varGeçen hafta kulaklık alıp bu hafta klavye düşüren var mı belkide önleme yapmışlardır başarısız olanların o şekilde olmuş olabilir mi