arkadaşlar bu işleri cok bilmiyorum özellikle sıvı sogutmayı elimde https://www.incehesap.com/vento-vg12a-fsp-650w-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-62702/ bu kasa var bunun içine sığar mı bu soğutucu bilen varsa yardımcı olabilir mi
Yok aynen devam hocam.Hocam bende bitfenix cube v2 360 modeli var işlemcimde 9700x geçmeye değer mi sizce ?
Oyunlarda işlemci 70 dereceye felan geziyor normal miYok aynen devam hocam.
Forza Horizon 5 2K ultra ayarda 240mm sıvı soğutma Ryzen 7 7700 45 derecelerde takılıyor. Daha ağır oyunlara girdiğimde özellikle işlemci tabanlı 50 derecelerde takılıyor senin işlemcinin daha fazla TDP değeri olduğu için ortalama bir derecelerde hocam.Oyunlarda işlemci 70 dereceye felan geziyor normal mi
Benimde ondan kafama takıldı 9700x i 120w modunda çalıştırıyorum yani normal diyosunuzForza Horizon 5 2K ultra ayarda 240mm sıvı soğutma Ryzen 7 7700 45 derecelerde takılıyor. Daha ağır oyunlara girdiğimde özellikle işlemci tabanlı 50 derecelerde takılıyor senin işlemcinin daha fazla TDP değeri olduğu için ortalama bir derecelerde hocam.
Sığsa bile önce kasayı değiştir, böyle kıytırık bir kasaya bu kadar pahalı bir sıvı soğutma takmak akıl işi değil.arkadaşlar bu işleri cok bilmiyorum özellikle sıvı sogutmayı elimde https://www.incehesap.com/vento-vg12a-fsp-650w-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-62702/ bu kasa var bunun içine sığar mı bu soğutucu bilen varsa yardımcı olabilir mi
O soğutucu üzerindeki boru çıkışı alta gelmesi gerekmiyormuH6 Flow kasama yakıştı. Teşekkürler. 12400F için biraz overkill oldu fakat gelecek için aldım fiyatı da ucuzdu. 15 dk max güçte prime95 ile yapılan testte soğutma değerlerimi ekledim.
80 derceye kadar normaldir 80 den sonra slikon eridiğinde ortaya çıkan ısı çiplere zarar verir diye biliyorumOyunlarda işlemci 70 dereceye felan geziyor normal mi
bir ata sözü derki : çalışıyorsa dokunmaO soğutucu üzerindeki boru çıkışı alta gelmesi gerekmiyor mu
Valla böyle yapan da var ama radyatörü 180 derece döndürecem gibi güzel gözükmüyor çok üşenmezsemO soğutucu üzerindeki boru çıkışı alta gelmesi gerekmiyormu