5060ti 16gb düşünüyorum işlemcide ryzen 5 7500f veya x3d

Reaksiyon skoru
3
Son düzenleme:
acelen yoksa bekle bu fiyata 5070ti-5080 sistem alırsın haftaya cuma
Sence nasıl anakart ve soğutucu kısmı abartı mı paradan kısıp birazcık daha fp alternatiflere yöneleyim mi çünkü bende bilindik marka takıntısı var işte msı asus falan güvenilir geliyor diğerlerinden bir tavsiyen var mı
Anakart içinde vir tavsiyeniz varsa çok memnun olurum

Son düzenleme:
PC Toplama Sihirbazı
https://www.incehesap.com/oyun-bilg...703-1_81226-1_83991-1_85601-1_87258-1_87432-1
Kendim ilk defa toplayacağım anakartda falan bir bilgim yok yardımcı olursanız neyi neden önerdiğiniz hakkında detaylı bir açıklamayla beraber çnükü birazda bilgi edimmek istiyorum sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Marka takıntın var anlayabiliyorum ama bence kasa ve psu ya fazla bütçe ayırmışsın ve az daha bütçen varsa ekran kartını çok az farkla 5070 yapabilirsin işlemciyide r7 7800x3d ye cikartabilirsin 2sinde de az fark oluşuyor

Oyun için topluyorsan 9070xt iş için de topluyorsan bu paralara 5070ti sistemler vardı

Marka takıntın var anlayabiliyorum ama bence kasa ve psu ya fazla bütçe ayırmışsın ve az daha bütçen varsa ekran kartını çok az farkla 5070 yapabilirsin işlemciyide r7 7800x3d ye cikartabilirsin 2sinde de az fark oluşuyor
Ya burda işte bilgim çok kısıtlı
Oyun için topluyorsan 9070xt iş için de topluyorsan bu paralara 5070ti sistemler vardı
tamamen oyun için topluyorum ama konu hakkında vilgim inanılmaz kısıtlı zaten bu ilk masaüstü pc olacak şuan sadece parçalara karar vermeye çalışıyorum 1.5 ay sonra almayı düşünüyorum ı zamana kadar kampanya kovalayacağım yani parçaları yavaş yavaş alacağım

5060ti bir sisteme bu kadar para verilmez hocam , marka takıntın varsa incehesapta gaming gecesinde 100k civarı 5070ti sistem gelirse onu özelleştirip istediğin markaları seçebilirsin daha mantıklı olur.

Ya burda işte bilgim çok kısıtlı

tamamen oyun için topluyorum ama konu hakkında vilgim inanılmaz kısıtlı zaten bu ilk masaüstü pc olacak şuan sadece parçalara karar vermeye çalışıyorum 1.5 ay sonra almayı düşünüyorum ı zamana kadar kampanya kovalayacağım yani parçaları yavaş yavaş alacağım
Oyun için topluyorsan 9070xt arkadaşın dediği gibi daha mantıklı markalarıda fazla hiçbirinde öyle büyük bi fark oluşmaz bütçen neye yetiyorsa al gitsin ve egerki oyniyacagin oyunlar valo tarzıysa işlemciye bütçe ayırmalısın parçalarıda 2 dk araştırırsan uyumluluklarını görebilirsin tek tek uğraşmak istemem dersende o fiyatlara güzel sistemler var zaten yapıştır gitsin

5060ti bir sisteme bu kadar para verilmez hocam , marka takıntın varsa incehesapta gaming gecesinde 100k civarı 5070ti sistem gelirse onu özelleştirip istediğin markaları seçebilirsin daha mantıklı olur.
Marka takıntım diğerlerini bilmediğim için aslında ne kadar iyi veya güvenilir mi bilsem sıkıntı yok

eğerki bu fiyatlarda takılmak istersen ve hem oyun oynuyum hemde biraz işlerim var cuda yapayzeka gibi dersen 5070tilı sistemlere bakmanı tavsiye ederim sadece oyunsa rx9070xt al fiyat 90 bine kadar ucuzlar

eğerki bu fiyatlarda takılmak istersen ve hem oyun oynuyum hemde biraz işlerim var cuda yapayzeka gibi dersen 5070tilı sistemlere bakmanı tavsiye ederim sadece oyunsa rx9070xt al fiyat 90 bine kadar ucuzlar
Tamam teşekkür ederim eğer yapabilirsem her şeyin aynı seviyesinde olmasını isterim yani biri fazla iyi veya ortalamanın altında kalmasını istemem

Geri