Bu satıcı güvenilir midir?

Hepsiburada da bu pxn vd4 bundle ilanı gördüm ve uzun süredir yeni direksiyon seti bakıyordum satıcı güvenilir midir bileniniz var mı?
Forumdan @groff arkadaşımız konuşmuş bunlarla. Bence neresi ucuzsa oradan alın. Gaming.gen kurumsaldır vs diyoruz bazen açılmış ürün yolluyorlar fln o yüzden Hepsiburada üzerinden alacağınız için bir sorun halinde Hepsiburada yardımcı olacaktır alın geçin.

1778095567502.webp

Forumdan @groff arkadaşımız konuşmuş bunlarla. Bence neresi ucuzsa oradan alın. Gaming.gen kurumsaldır vs diyoruz bazen açılmış ürün yolluyorlar fln o yüzden Hepsiburada üzerinden alacağınız için bir sorun halinde Hepsiburada yardımcı olacaktır alın geçin.

Alıntıyı görüntüle
distrübütör dağıtıcısı nasıl oluyo garip zaten bunların distribütör olayıda garip bi euas var bi gaming gen var gel bura var hangisine sorsan distribütör diyor mesaj attım cevap verirlerse buraya ayrıntılı da yazarım belki başkaları da merak eder diye.

distrübütör dağıtıcısı nasıl oluyo garip zaten bunların distribütör olayıda garip bi euas var bi gaming gen var gel bura var hangisine sorsan distribütör diyor mesaj attım cevap verirlerse buraya ayrıntılı da yazarım belki başkaları da merak eder diye.
İthal ürün olmadığı için bir sıkıntı olmaz bence. Sipariş verdim yarın geliyor ürün gelince yazarım bir sorun sıkıntı var mı diye.

İthal ürün olmadığı için bir sıkıntı olmaz bence. Sipariş verdim yarın geliyor ürün gelince yazarım bir sorun sıkıntı var mı diye.
bende normalde almanyaya gittiğimde alacaktım orada 17000 tl ye geliyor 3k için hem taşımakla hem de olası garanti için yurt dışına göndermede gümrük problemleri yaşamayım diye burdan almayı düşünüyorum.ürün gelince buraya tekrar yazarsan veya konu açarsan sevinirim. Hayırlı olsun şimdiden.

Alıntıyı görüntüle
Ben de konuşmuştum hocam attığın ss'i ben atmıştım. Ürünü bu satıcıdan aldık dedikleri gibi geldi sıfır ve resmi distler gg veya euasdan farkları yok yani.

Son düzenleme:
@Advocate Hocam direksiyon elime ulaştı şuan sadece base montajı yaptım ama döndürürken sanki tıkır tıkır ses geliyor çözemedim.

Hocam şimdi yakından dinledim direksiyon üzerindeki ok tuşlarından geliyor motordan ses yokmuş.
O normal hocam benimkinden de geliyor. Bazı tuşları çok sıkı değil ama yalnızca FFB sondayken ani FFB darbelerinde hissediliyor onun dışında ses yok.

Geri