Yardım Superonline İnternet Yok

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
12,172
30 dk önce kapatıp açtım modemi normalde İnternet vardı ama gelmedi tekrardan. Çöpcell farkıyla superonline fiber kullanıyoruz. Reset attım, aç kapa, tüm kabloları sök falan müşteri hizmetlerini de aradım hâlâ yok. İnternet kırmızı yanıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: vglx
ONT cihazını kontrol ettin mi? Onuda aç kapa reset falan dene belki düzelir.
film izlerken kesinti oldu bende de saat 7 gibi demin düzeldi bakım var yüksek ihtimal
benımkı vodafone ama benımkıde arada gıdıyor gelıyor. dun gece 12de gıttı gece 2 ye kadar ayaktaydım daha gelmemıstı
Fiber kabloda sıkıntı olabilir, ont arızalanmış olabilir, bölgenizde çalışma olabilir.
Ulan sadece elektriğini kapatıp açtım az önce teknik ekip geldi altyapıda sorun varmış. Sorunsuz İnternet elektrik kapa aç yapınca altyapı çöktü

Ulan sadece elektriğini kapatıp açtım az önce teknik ekip geldi altyapıda sorun varmış. Sorunsuz İnternet elektrik kapa aç yapınca altyapı çöktü
Teknik ekip anlamamış bence, böyle bişey nasıl olabilir yoksa tam altyapının arızalanacağı zaman mı açıp kapattın:kekw:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bize niye ont cihazı bağlamadılar
Fiber altyapıda olması lazım. Belkide dairenin içinde odalara dağılan internet kablolarının bulunduğu elektirik panosu gibi olan boşluğa saklamışlardır.

benim problem mahalledeki bakımdanmış geçen hafta boru döşediler kabloları geri düzenlemişler sabahtan arama geldi sorun var mı diye hızlarımda düzeldi geri

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Teknik ekip anlamamış bence, böyle bişey nasıl olabilir yoksa tam altyapının arızalanacağı zaman mı açıp kapattın:kekw:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiber altyapıda olması lazım. Belkide dairenin içinde odalara dağılan internet kablolarının bulunduğu elektirik panosu gibi olan boşluğa saklamışlardır.
İnan bilmiyorum

Geri